Konec července trávila krásná moderátorka Lucie Borhyová v Řecku na dovolené, v hotelu svého ex-přítele Nika. „Byla jsem na dovolené v Řecku, užila jsem si to i s dětmi, pláže, moře, skvělé jídlo,“ pochvalovala si tehdy útěk z Česka blondýnka. 

Časopisu Sedmička teď ale přiznala, že tam zažila i pěkně nepříjemné chvíle. Na Krétě byla totiž zrovna v době, kdy ji zasáhlo silné zemětřesení. „Šťastnou náhodou se nás to nedotklo. Na místě, kde jsme byli my, jsme to nepocítili. Anebo nevím, protože my jsme zrovna spali," přibližuje děsivou situaci moderátorka, která ji naštěstí zaspala.

„Ono se to stalo ráno, někdy okolo půl osmé, takže jsme to necítili a vlastně nás to ani neprobudilo. Až když jsem si pak zapnula mobil, měla jsem spoustu esemesek z domova, jestli jsme v pořádku, že Řecko zasáhlo zemětřesení,“ líčila Borhyová. Oblast, kde se moderátorka pohybovala, zasáhlo středně silné zemětřesení o síle 5,3 na Richterově stupnici. Podle definice může zemětřesení o takové síle způsobovat velké škody špatně postaveným budovám v malých oblastech. 

Novácká kráska ještě dodala, že to navíc nebylo poprvé, co tam zažila zemětřesení. „Já už jsem tam zemětřesení jednou zažila. Naštěstí taky slabé, ale musím říct, že to bylo dost nepříjemné,“ dodala krásná moderátorka. Tu evidentně síla přírody nezastrašila, protože poslední týden prázdnin trávila s dětmi opět u moře. 

VIDEO: Lucie Borhyová prozradila: Tajné dohody s otci jejích dětí Hrdličkou a Papadakisem!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová prozradila: Tajné dohody s otci jejích dětí Hrdličkou a Papadakisem! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
85 fotografií