„Své stánky zde obsadilo 28 značek, více než loni i předloni, včetně devíti českých premiér,“ láká na výstavu zástupce šéfredaktora Světa motorů David Šprincl. Mezi vystavenými novinkami je například městské SUV Škoda Kamiq, které půjde na trh až tři dny po této akci. Představí se také nová generace malého hatchbacku Peugeot 208 nebo nová Kia Xceed, která měla světovou premiéru teprve v červnu v německém Frankfurtu, kde sídlí její evropská centrála.

Velkou specialitou se pyšní stánek škodovky. Mladoboleslavské SUV Karoq ukáže pohled do konstrukce, jejíž výztuhy se barevně liší podle tuhosti. K vidění budou i airbagy nebo kabeláž ve dveřích. U všech stánků budou vozy tradičně zdobit i krásné hostesky a nejen ty... Pánové se mohou pokochat také finalistkami soutěže krásy Česká Miss 2019, které vystoupí na smíchovské straně už v pátek.

Pro dospělé i děti 

Čtvrteční zahájení odstartovala bubenická show Tam Tam Batuca da, následovala prohlídka zrekonstruovaných kobek a na závěr dne zahrála kapela Mirai. Mimo auta a hudbu je připravený i dětský koutek se skákacím hradem a řadou soutěží.

Divadlo na lodi posunuli

V rámci výstavy se loď Tajemství se souborem Divadla bratří Formanů přesouvá z Výtoně zhruba o 300 metrů dál. Kotvit bude provizorně přímo u nově vytvořených čoček u Palackého mostu.  Nevšední loď láká například na vystoupení Aladin nebo Zločin v Posázavském pacifiku.

Na co se můžete těšit?

Pátek 10:00 – 22:00

Rašínovo nábřeží, 18:00

Ze zákulisí Světa motorů se šéfredaktorem

Smíchovská náplavka, 20:00

Koncert Thoma Artwaye

Sobota 10:00 – 22:00

Rašínovo nábřeží, 13:00

Sólistka opery Národního divadla Andrea Kalivodová

Smíchovská náplavka, 20:00

Koncert skupiny Mandrage 

Neděle 10:00 – 18:30

Rašínovo nábřeží, 12:00

Marko Šidlovský o sdílení aut

Fotogalerie
42 fotografií