Nová komedie Petra Kolečka (35) o lásce pod volejbalovou sítí a hlavně o tom, že člověk sice udělá hodně chyb, ale přesto vždycky přijde od života nová šance, přilákala do kina Lucerna spoustu celebrit. Hvězdami večera se staly pochopitelně představitelky dvou ústředních postav, tedy Petra Hřebíčková (39) s Denisou Nesvačilovou, které obě dvě v nádherných šatech – jedna v moderní bílo-zelené kombinaci, druhá v elegantní černé barvě – vypadaly jako princezny.

Přítomnost krásných dam si velmi užíval i herec Jakub Prachař, který se v luxusním prostředí nejstaršího českého kina v secesním paláci pod Václavským náměstím objevil se slávistickou šálou a opět bez Agáty Prachařové (34), takže, jak je jeho dobrým zvykem, řádil jako starý mládenec. Společně se zpěvákem Vojtěchem Dykem (34) místo filmu pospíchal na fotbalový zápas, předtím se však jaksepatří olíbal například s čerstvou novomanželkou moderátora Libora Boučka (38) Gabrielou (27).

Mezi hosty nechyběla ani držitelka mnoha sošek Českého Slavíka, Lucie Bílá (53), která společně s talentovaným mladým hudebníkem Marcellem nazpívala titulní píseň tohoto filmu jménem Tvůj svět, ani scenárista a režisér snímku Petr Kolečko. Tomu dělala společnost jeho přítelkyně Aneta Vignerová (31) v zatraceně kratičkých šatičkách, v nichž dávala všem na odiv své nekonečně dlouhé nohy. Zamilovaná dvojice se od sebe nehnula ani na krok, a bylo vidět, že je počáteční zamilovanost zatím ještě neopouští.

Ozdobou celé premiéry byla nepochybně nejmladší dcera herce Jiřího Langmajera Julie (19). Její tatínek, který se před měsícem stal po x letech vztahu s Adélou Gondíkovou (46) opět ženatým mužem, se sice slavnostní události neúčastnil, rusovlasá dívka s partnerem byla jeho plnohodnotným zástupcem. Na další snímky z premiéry filmu Přes prsty se můžete podívat do naší galerie.

VIDEO: Titulní píseň k režijnímu debutu Petra Kolečka Tvůj svět

Video
Video se připravuje ...

Titulní píseň k režijnímu debutu Petra Kolečka nazpíval talentovaný lékař Marcell a Lucie Bílá. Brainzone

Fotogalerie
38 fotografií