Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Chlapec (15) pobodal oba své rodiče: Před očima šokovaných turistů pak skočil do 15metrové rokle!

Tragédie v dovolenkovém ráji: Chlapec pobodal své rodiče a pak skočil do rokle.
Tragédie v dovolenkovém ráji: Chlapec pobodal své rodiče a pak skočil do rokle.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: rc - 
30. srpna 2019
20:47

Dovolenkovou idylu v letovisku na ostrově Tenerife ve středu přerušilo brutální napadení. Patnáctiletý chlapec tam měl nožem pobodat svou matku, svého otce a poté skočit do patnáct metrů hluboké rokle.

Kanárské ostrovy jsou rájem pro turisty z celého světa. Mezi nejoblíbenější z nich patří Tenerife, na němž leží letovisko plné barů a restaurací Costa Adeje. Ve středu se tam stala rodinná tragédie.

Teprve patnáctiletý chlapec na rušném turistickém místě a před zraky šokovaných turistů pobodal své vlastní rodiče. Ti skončili v nemocnici. „Incident se stal ve středu odpoledne. Podezřelým je náctiletý syn obětí. Všichni tři pochází z Británie a žijí na ostrově,“ informoval mluvčí španělské policie pro Daily Mail. 

Chlapec, který měl po útoku skočit do patnáctimetrové rokle, je v kritickém stavu v nemocnici.  „Po incidentu údajně chtěl spáchat sebevraždu. Všichni tři jsou naživu, ale jejich zranění jsou vážná. Podezřelý je pod policejní ochranou v nemocnici, ale ještě nebyl oficiálně zatčen. Vyšetřovatelé se domnívají, že to není typický případ rodinného násilí, ale mohlo by to být spojené s psychickými problémy náctiletého,“ dodal mluvčí. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání