Málokdo by asi čekal, že se může svatba zvrtnout v krvavé drama. A nečekala to ani manželka muzikanta Tomáše Kluse Tamara, která se na svatbě svých přátel dobře bavila. Celý den se na veselce věnovala svým dětem, a když si kolem desáté večer konečně připila na zdraví novomanželů, přesunula se s kamarády na taneční parket, kde se pohodový večer změnil v drama. 

„V momentě, kdy jsme došli pod pódium, ženich nelenil a vyskočil na stage objednat píseň na přání. Při výskoku si ale podvrtl koleno a druhou nohou se udeřil do holeně tak ‚šikovně‘, že se mu z nohy vylilo snad půl litru krve a jeho obnažená holenní kost nám všem z blízka mávala, popisuje dramatický zážitek Tamara, které se z toho pohledu udělalo špatně, a tak se rozhodla opustit parket a jít se trošku vydýchat. 

„Bylo to špatné rozhodnutí. Neb jsem při procházce omdlela za chůze a bohužel mě zbrzdil kamenný dům. Když jsem se probrala z bezvědomí, vyhledala jsem Toma, kterému, než jsem stihla odvyprávět příhodu, jsem omdlela do náruče z nově vzniklého otřesu mozku, a to během dvou hodin ještě dvakrát, dodala trojnásobná maminka. 

Zatímco ženich skončil v nemocnici s dvanácti stehy, Tamaře se z ošklivého pádu na obličeji udělaly podlitiny a modřiny, které se rozhodla léčit pomocí přípravků, jež v příspěvku zároveň propagovala, což vytočilo její fanoušky. „Nepřijde mi O.K. spojovat propagaci čehokoliv s vážným úrazem, podivuje se jeden z nich. Tamaře se ale po zázračných produktech rány rychle zahojily a všechno dobře dopadlo. Je však jasné, že na tuhle svatbu jen tak nezapomene. 

VIDEO: Noční směna: Třetí těhotenství Tamary Klusové provázela šílená chvíle.

Video
Video se připravuje ...

Noční směna: Třetí těhotenství Tamary Klusové provázela šílená chvíle. Mall.tv

Fotogalerie
82 fotografií