První fotky Karla Gotta, po měsíci dojíždění na výměny krve a ambulantní léčby, vznikly tento týden při rodinné procházce v okolí chalupy v Doubici. Na svém oficiálním profilu na instagramu sdílel dvě fotografie z přírody, na kterých se ve slunečních brýlích opírá o strom, zatímco mu jeho manželka Ivana Gottová (43) dává láskyplně polibek na tvář. 

I přesto, že venku je stále léto, zpěvák je na fotografiích oblečený v mikině, což jeho fanoušky poněkud zarazilo. Dcery Charlottka (13) a Nellinka (11) jsou v tuto chvíli s babičkou Blankou (67) na dovolené, a tak se mohl Mistr vydat s manželkou konečně na chalupu. 

Přes týden se tam totiž nedostal, protože se doktorům nezdály výsledky jeho krve, a tak musel i s Ivanou zůstat v Praze. „Pan Gott dál pravidelně dochází na ambulantní vyšetření a kontroly, v rámci kterých lékaři sledují jeho celkový zdravotní stav,“ řekla před pár dny Blesku zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová (37).

Pohublému zpěvákovi před časem zakázali lékaři dovolenou u moře s dcerami, protože přeprava klimatizovanými dopravními prostředky by mu nedělala dobře. Nakonec dostal Gott zelenou alespoň na výjezd z Prahy na chatu, kde načerpává energii. 

VIDEO: Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
74 fotografií