Do premiéry 14. září zbývá jen pár týdnů a Světlaně Nálepkové (59), Natálii Grossové (16), Marianu Vojtkovi (46), ale zejména ústředním čarodějkám Elphabám – alternujícím Markétě Peškové (28), Elis Ochmanové (30) a Kateřině Herčíkové (25) tak končí půlroční maraton zkoušek.

„Moje postava naštěstí netancuje, ale mám tři velké kostýmy z kvalitních, těžkých látek a obří paruky, které se docela pronesou!“ prozradila Blesku Nálepková coby zrádně sladká profesorka madam Morrible. „To my máme každá kostýmů šest a do toho si barvíme obličej, dekolt a ruce až po lokty zelenou barvou,“ trumfují ji představitelky zelených čarodějek, které budou divákům předvádět opravdová kouzla.

VIDEO: Světlana Nálepková zkouší do úmoru Čarodějku: Závidím přátelům na dovolené!

Video
Video se připravuje ...

Světlana Nálepková zkouší do úmoru Čarodějku: Závidím přátelům na dovolené! Petr Macek, Lukáš Červený

Létat totiž budou nejen jejich košťata, ale i ony! „Myslel jsem, že to bude jenom jako, ale už na zkoušce kolem mě létala košťata! Sám nevím, jakým trikem to udělali, ale vypadá to senzačně,“ láká diváky i představitel milovníka Fiyera Petr Ryšavý (28).

A kromě producenta a diváků hodlají na premiéře vyrazit dech i speciálním hostům – z USA totiž dorazí i sami autoři muzikálu, cenami ověnčení Stephen Schwartz (71) a Winnie Holzman (65).

Fotogalerie
44 fotografií