Královna dětských srdcí chce obří vilu na pražských Vinohradech stejně jako luxusní chalupu v Českém ráji přepsat na dceru Aničku (24) a syna Felixe juniora (35). Se Slováčkem by pak byli k nemovitostem zapsáni jako věcné břemeno s doživotním právem užívání. „Dřív nebo později to děti zdědí. Jestli se majetek přepíše teď, nebo jim připadne po mé smrti, to vyjde nastejno...“ řekl Blesku muzikant, kterému to přijde jako logické řešení.

Plní povinnosti

Z případného rozvodu si těžkou hlavu nedělá. „Jen ať to udělá!“ vzkázal Dádě Felix, který už skoro pět let udržuje vztah s výtvarnicí Lucií Gelemovou (36). Ale jestli pro ni jednou bude volný, neví ani on sám. „S Dádou je to pořád zleva doprava, zprava doleva. S ní se nedá rozumně o ničem bavit, ani o rozvodu. Mně to přijde jako brexit,“ poznamenal v nadsázce.

S manželkou se viděl v úterý, když ji odvezl z nemocnice po plánované operaci ženských orgánů. „Tím jsem splnil lidskou část té stránky... Ale cestou domů mi o rozvodu nic neříkala. Já opravdu nevím, jak to vlastně chce,“ uzavřel Slováček s pokrčením ramen.

VIDEO: Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil!

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil! David Turek

Fotogalerie
37 fotografií