Obě vévodkyně jsou stejně staré, ale jejich výchova a život před vstupem do královské rodiny se nemůžou více lišit. Podle všeho spolu nemají švagrové Kate Middletonová a Meghan Markleová, kromě věku nic moc společného. 

Podle zdroje blízkého královské rodině je Meghan neustálé porovnávání s Kate, především v médiích, velmi nepříjemné, odrazující a demotivující. „Meghan cítí, že Kate nastavila standard velmi vysoko, a odrazuje ji, že je s Kate britským lidem neustále porovnávána, prozradil zasvěcenec magazínu US Weekly. 

Kate se ovšem do královské rodiny přivdala už před osmi lety, a tak je jasné, že má za tu dobu podstatně více zkušeností než Meghan. V tisku se navíc neustále objevují informace o tom, že spolu vévodkyně nevychází a kvůli rozepři bratrů Williama a Harryho spolu, kromě oficiálních královských událostí, nemluví. 

Dobrou zprávou je, že narozením malého Archieho (3 měsíce) se jejich vztah údajně pomaličku zlepšuje. „Vypadá to, že vztah mezi Kate a Meghan je neustále silnější. Obě jsou ve společnosti té druhé mnohem uvolněnější než v minulosti. Navíc mají konečně něco společného, dodává zdroj. 

Mnoho lidí jejich neustálé porovnávání kritizuje a patří mezi ně i Sarah Fergusonová (59), bývalá manželka královnina vnuka, prince Andrewa, vévody z Yorku. „Ženy bývají neustále stavěny do rolí rivalek. Připomíná mi to, jak mě lidé stavěli do podobné role s princeznou Dianou. Podle nich jsme se nemohly vystát, ale tak to vůbec nebylo, napsala před časem v otevřeném dopisu magazínu Hello.

VIDEO: Meghan vs. Kate: Jaký je mezi nimi rozdíl? 

Video
Video se připravuje ...

Meghan vs. Kate : Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Fotogalerie
187 fotografií