Už ve středu začne televize Nova vysílat další sérii divácky vděčného pořadu Malé lásky, a hned první epizoda bude notně dramatická. Klidnou noční službu odborníků z gynekologickoporodnické kliniky v Plzni rozhýbe třiadvacetiletá Adéla, která na recepci dorazí doslova na poslední chvíli, bez jakýchkoli dokumentů, průkazky zdravotní pojišťovny či nezbytných vyšetření, a s naprosto vystrašeným partnerem.

Na příjmovém pokoji se odehraje první drama, kdy to skoro vypadá, že dítě porodí na toaletě. „Rodím, cítím už hlavičku tam dole,“ zoufale volala budoucí maminka. Na tatínkovi byl vidět šok i obava, jako opora ale zafungoval skvěle a svou ženu odnesl na lehátko, když kvůli stahům nebyla schopna pohybu. Porod začal okamžitě. Nebyl čas ani na utišující léky. „Dejte mi, prosím, něco na bolest!“ naříkala maminka. „To už nestihneme, než by vám léky zabraly, bude po porodu,“ snažila se vysvětlit porodní asistentka situaci rodící Adéle.

Takto rychlý porod zamával i s porodními asistentkami: „Oni mohli rodit v autě, to by asi koukali, hlavně tatínek,“ zhodnotila situaci s humorem sobě vlastním vyčerpaná porodní asistentka Hanka, která se po celou dobu od vystresované rodičky a jejího ještě vystresovanějšího přítele ani nehnula. Jak to všechno nakonec dopadne a zda bude mít porod šťastný konec, to uvidíte již dnes večer od 21.30 hodin.

VIDEO: Nejkratší porod v historii Malých lásek! Dítě se skoro narodilo v autě.

Video
Video se připravuje ...

Nejkratší porod v historii Malých lásek! Dítě se skoro narodilo v autě. TV Nova

Fotogalerie
10 fotografií