Herečka Markéta Hrubešová se jak na facebooku, tak na instagramu pochlubila lechtivou fotkou z dovolené na Krétě, na níž se jenom v plavkách smyslně vyvaluje v písku na břehu nádherně azurového moře. „Plážová fotka je prostě povinnost! Kdo ji v létě nepořídí, jako by nebyl…,“ tvrdí s nadsázkou na sociální síti známá rusovláska. Hrubešová si podle svých vlastních slov rozhodla dopřát posledních pár volných dnů i slunečních paprsků – a přitom předvedla stejnou figuru, jakou se pyšnila i před mnoha lety!

„Je tu krásně a moře je prostě nádherný. A vlastně všechno. Pohoda! Přeji všem krásný zbytek léta i doma,“ vzkazuje sexy zrzka svým fanouškům, které nepochybně vyprsenou fotečkou nadmíru potěšila. Ostatně její příznivci se rozhodně mají na co těšit, herečku čeká nejenom pracovně dost vytížený podzim, ale od 31. srpna ji budou navíc diváci televize Prima pravidelně vídat v druhé řadě seriálu Temný Kraj. V této populární kriminálce se Hrubešová mimochodem po dlouhých 31 letech od natočení filmu Oznamuje se láskám vašim před kamerou opět setkala s Lukášem Vaculíkem (57).

Zatímco v romantickém snímku z období druhé světové války se v roli velitelky Hitlerjugend několikrát objevila úplně nahá (byť v té době bylo Hrubešové pouhých 16 let a každou obnaženou scénu museli schválit rodiče nezletilé herečky), v Temném Kraji představuje dávnou lásku hlavního hrdiny, manželku krajského ředitele policie v podání Davida Suchařípy (54). A nejspíše už teď není pochyb o tom, že to mezi pilnou hospodyňkou Hrubešovou a rozervaným detektivem Vaculíkem bude jiskřit stejně jako před lety…

VIDEO: Herečka Markéta Hrubešová diety nedrží, ale přemýšlí o tom, co jí. A k tomu vede i dceru.

Video
Video se připravuje ...

Herečka Markéta Hrubešová diety nedrží, ale přemýšlí o tom, co jí. A k tomu vede i dceru. Adam Balažovič

Fotogalerie
54 fotografií