Po dlouhém období depresí, kdy se Marika Gombitová uzavřela před světem, se před třemi roky vrátila na koncertní pódia. Vrcholem byl její narozeninový koncert na pražském Výstavišti, kde nechyběl Miro Žbirka, Helena Vondráčková nebo Lucie Bílá

Ale zájem o její vystoupení pomalu slábl a zpěvačka se opět stáhla do ústraní. V tomto roce vystoupila Gombitová na pódiu pouze jednou, po boku Mekyho Žbirky, na valentýnském reprezentačním plese.

Moji milí fanoušci, ráda bych se s vámi podělila o chvíle, které v současné době prožívám ve společnosti mých tří bratrů, sester a mých nejbližších. S Jeníčkem, Miškem a Dušanem jsem v hotelu Ondava ve Stropkově, kde jsem jako třináctiletá začínala vystupovat se skupinou Matador. Právě v tomto hotelu jsme se včera v noci potkali a vzpomínáme na naše začátky. Dnes navštívím své rodné Tuřany nad Ondavou a místa ke svému srdci blízké. Jsem tak nadšená. S láskou, Vaše Marika, ozvala se po několika týdnech Gombitová. 

Bohužel se zpěvačka ani slovem nezmínila, kde by si fanoušci v nejbližší době mohli naživo poslechnout její velké hity Koloseum nebo Vyznanie. 

 VIDEO: Už za 2 dny se vrátí na pódia Gombitová: Co o ní prozradil Žbirka?

 

Video
Video se připravuje ...

Už za 2 dny se vrátí na pódia Gombitová: Co o ní prozradil Žbirka? Petr Macek, Petr Soukup

 

Fotogalerie
38 fotografií