Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Poprava matky (†30), která držela dítě v náručí, za bílého dne: Zastřelil ji maskovaný muž

Autor: ČTK - 
26. srpna 2019
21:07

Neznámý maskovaný muž dnes zabil na ulici švédského města Malmö matku malého dítěte. Podle svědků ženu zasáhla střela do hlavy, zraněním podlehla v nemocnici. Po pachateli i motivu vraždy se dosud pátrá.

Dva další lidé byli podle policie hospitalizováni, neutrpěli však závažná zranění. V okolí místa činu hlídkují desítky policistů. Televize SVT zveřejnila krátké video, na němž je vidět maskovaná osoba oblečená v černém, jak utíká z místa činu s pistolí v ruce.

Obětí je podle médií třicátnice, která v době útoku držela v náručí své malé dítě. Batole po výstřelu spadlo na chodník a údajně utrpělo lehčí zranění hlavy. Vedle oběti stál údajně i otec dítěte. Švédská média spekulují, že právě on měl být původním terčem vraždy.

Proč musela zemřít?

Ve Švédsku a Dánsku má mít kriminální minulost. Podle jiných teorií byla žena zastřelena, protože dříve svědčila u soudu ve známém případu vraždy. Jihošvédské Malmö je podle DPA dějištěm častého násilí a střelba tu nebývá výjimkou. Většinou ji mají na svědomí místní kriminální gangy.

 

yokky ( 26. srpna 2019 22:35 )

Presne,gangy????a kdo jsou????to nejsou bili..ale ..pristehovalci..

Taurus70 ( 26. srpna 2019 21:40 )

Asi rodily Sved z Pakistanu😂😂😂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání