Představitelka rázné zdravotní sestřičky Petry Horváthové ze seriálu Modrý kód Eva Burešová, která se stala jednou z účinkujících na náchodském finále soutěže Muž roku, má v osobním životě na muže spíše smůlu. S otcem svého malého synka, s nímž byla dokonce zasnoubená, se rozešla pouhých pár měsíců po porodu. Po jejím boku se sice mihlo několik mužů, ona však vždy prohlašovala, že jediným chlapem, kterého miluje a vždy bude milovat, je právě malý Nathánek.

To se ale změnilo poté, co účinkovala v projektu Roztančené jeviště. Zde ji totiž po dlouhé době opět zasáhl šíp Amorův. „Je to tanečník. Chlap, co umí tancovat, je prostě nebe,“ pěla ódy na svého nového vyvoleného někdejší účastnice soutěže Tvoje tvář má známý hlas. „Jsme spolu asi tři měsíce, je to čerstvé, ale nechci to moc řešit. Mám pocit, že se v poslední době víc řeší to, s kým jsem, než to, co dělám za práci. Takže o tom bych mluvila radši než o tom, co a s kým dělám doma,“ posteskla si Eva pro web super.cz.

Není pochyb, že je vedle nového partnera šťastná, je to na ní totiž i vidět: Například na nedávném křtu nového klipu kapely Botox se objevila v odvážném topíku odhalujícím ploché bříško, tedy v modelu, který by předtím na sebe jen tak nevzala. „Je důležitý si najít vedle sebe člověka, který vás naučí znova milovat svoje tělo,“ přiznala Blesku Burešová, která se může chlubit tím, že kromě pravidelného pohybu při své herecké a pěvecké profesi nedělá pro svou božskou figuru vůbec nic. Za svůj štíhlý pas vděčí prý pouze dobrým genům…

VIDEO: Eva Burešová promluvila o plastických operacích

Fotogalerie
39 fotografií