Chudák David Kraus! Sotva se oklepal z dramatického rozchodu s tenistkou Bárou Strýcovou (33), která mu byla takřka v přímém přenosu nevěrná, je sympatický muzikant zase na dně.

„Včera večer, když jsem hrál v Kopřivnici, jsem přišel o největšího parťáka, co jsem v životě měl,“ svěřil se smutný umělec na sociální síti u série snímků roztomilého bostonského teriéra, s nímž si v životě prošel dobrým i zlým. Dokonce se ještě před pár dny těšil, jak si s Hugem užije 7. září Psí den v centrálním parku Lužiny na Praze 13, kde měli být nabízeni opuštění pejsci k adopci…

„Byli jsme narození ve stejný den a zažili jsme spolu něco, co se už nedá opakovat. Hugo mě nikdy nezradil a jeho věrnost a trpělivost byla neskutečná. Nikdy na tebe, kamaráde, nezapomenu, a u mě v srdci zůstaneš navždycky. Bolí mě to, jak kdybych ztratil někoho z rodiny, a on do naší rodiny patřil,“ dodal smutný zpěvák, který čtrnáctiletému Hugovi přitom počátkem měsíce srpna pořídil čtyřnohou kamarádku, buldočí slečnu Evelínu.

Radost z rozrůstající se smečky – se svou maminkou, herečkou Janou Krausovou (65), měli doma celkem čtyři psy, o které se společně starali – mu ale bohužel moc dlouho nevydržela. Na sociálních sítích však autora oslavné písničky na zpěvačku Zuzanu Norisovou (40) všichni jeho followeři utěšují tím, že s ním měl Hugo naprosto pohádkový život, a smutek mu dozajista pomůže překonat roztomilá Evelínka.

VIDEO: David Kraus o seriálech

Fotogalerie
38 fotografií