Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dvě děti se v Chomutově vážně opařily rychlovarnou konvicí: Pro jedno letěl vrtulník

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: www.urazydeti.cz)
Autor: yks - 
24. srpna 2019
22:41

Stačila chvilka a důsledky byly velice vážné. Maminka tří dětí se na ubytovně v Chomutově jen na chvíli otočila k nejmenšímu ze svých tří dětí a na malér bylo zaděláno. Dvojice dětí (1 a 2) na sebe zvrhly konvicí plnou vařící vody. 

O závažném úrazu, ke kterému došlo v sobotu v ranních hodinách na ubytovně Chomutově v Ústeckém kraji, informovala televize Nova. Podle dostupných zpráv utrpěly dvě děti vážná zranění, zatímco se jejich matka věnovala třetímu, teprve malému miminku. 

„Obě děti utrpěly vážná zranění. Roční dítě bylo letecky transportováno do FN Královské Vinohrady do popáleninového centra, dvouleté dítě jsme převezli do ústeckého traumacentra,“ řekl tn.cz mluvčí krajské záchranné služby Prokop Voleník s tím, že obě děti jsou naštěstí ve stabilizovaném stavu. 

„Matka je ve špatné sociální situaci, má tři děti, je na ně sama. Udělala chybu. Odběhla na chvilku k miminku, no a bohužel ty děti to stáhly, opařily se, hned se volala záchranka,“ vysvětlila to podle tn.cz zástupkyně majitele ubytovny Kateřina Ontko.

 

sandokan500 ( 25. srpna 2019 09:23 )

Cikna18 let číst a psát to neumí,ale zato suká extraligu.

Evka4 ( 25. srpna 2019 09:00 )

Tuhle "maminku" evidentně děti živí.To je děs

anna1234 ( 25. srpna 2019 08:40 )

.. maminka bydlící na ubytovně je ve špatné sociální situaci a ještě do toho přivede třetí dítě???? Proboha PROČ????? Paní neví co je to antikoncepce? Děti jsou chudáci! žijící v bídě a maminka je evidentně primitiv.

santikxauz ( 25. srpna 2019 00:59 )

Jakou tam měla společnost?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání