Když měla sympatická herečka ve Zlíně chvíli pauzu mezi natáčením celovečerního filmu Smečka, rozhodla se vyzvat své sledující k pokládání otázek, na které by jim mohla odpovídat. Ty na sebe nenechaly dlouho čekat a herečce se jich nashromáždilo tolik, že by na ně mohla odpovídat až do druhého dne.



Mezi dotazy, na které se Svátková rozhodla veřejně odpovědět, často vládla témata jako nemoci a péče o rodinu – děti. Jak například zvládá domácnost, tři děti, manžela Jiřího Kounického (39) a natáčení dohromady? „Mám pořádkumilovného muže, který nesnáší hru na mužské a ženské práce, takže mě s klidným srdcem pošle vyměnit si píchlou pneumatiku, ale zároveň taky uklidí, uvaří a postará se o děti, když nejsem doma,“ svěřila se herečka, jak to chodí doma u Kounických.

Podobně netradičně se staví i k tomu, když jsou děti nemocné. Zatímco dnes mezi matkami panuje spíše trend takzvaných „sterilních dětí“, protože i rýma může přece být takřka smtelně nebezpečná, u herečky doma se to zase tolik neprožívá. „Chodím k doktorovi těsně před smrtí. A nejsem hysterická ani s dětma. většinou napíšu sms kamarádovi pediatrovi a nikam nejdem,“ přiznala Vlastina, že ona mezi hysterické a přehnaně starostlivé matky rozhodně nepatří.

VIDEO: Vlastina Svátková z GangterKy: Z bulimie jsem se musela vypsat

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková z GangterKy: Z bulimie jsem se musela vypsat Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
22 fotografií