Řepkův vztah s moderátorkou neutrpěl ani jeho květnovým nástupem do výkonu trestu. Tam ho soud poslal na dva a půl roku za zpronevěru, falešné pornoinzeráty na exmanželku Vlaďku Erbovou (38) a také porušení předchozí podmínky za řízení v opilosti.

S partnerkou si prý pravidelně volají, ona ho i navštěvuje a do věznice na plzeňských Borech mu posílá knížky a jídlo na přilepšenou. „Ten, kdo padne a vstane, je mnohem silnější než ten, kdo nikdy nepadl,“ říká Kristelová o Řepkovi.

Je to dříč...

Veřejně ho dokonce velebí za úsilí, s nímž se pustil do práce ve výkonu trestu. Jak Blesk zjistil, aby nespadl do ještě větších dluhů – má na sebe exekuce v celkové výši 3 887 401 Kč, musí hradit náklady výkonu trestu a platit alimenty na své tři děti – chodí zařezávat do pekárny za 88,50 Kč na hodinu. „Byl dříčem celý svůj fotbalový život a nevyhýbá se pravidlům zařízení, kde se nachází, ani teď,“ napsala Kateřina do sáhodlouhého statusu na sociální síť.

Práce za důvěru

„Práce ve vězení není paradoxně za trest, ale spíš za odměnu. Jde o vloženou důvěru a významné plus,“ zdůrazňuje Řepkova milá. „Do vězení jdete pykat, ne vydělávat. Je na každém, jak se toho zhostí. Můj partner se vztyčenou hlavou,“ dodává Kristelová.

Ještě letos domů?

Ještě před nástupem do vězení Řepkovi započetli do trestu odpracované hodiny obecně prospěšných prací. Soud vydal usnesení, kterým Řepkovi 293 odpracovaných hodin započítal jako 293 odsezených dní. Dle neoficiálních propočtů by tak mohl požádat o podmíněné propuštění už koncem prosince, kdy bude mít odpykánu třetinu trestu. Vzorné chování v base i zaměstnání je polehčující okolností, která každému vězni může návrat na svobodu uspíšit.

VIDEO: Řepka v kriminále pracuje. Peče buchty! A šokující stav Krampolové

Video
Video se připravuje ...

Řepka v kriminále pracuje. Peče buchty! A šokující stav Krampolové Blesk TV

Fotogalerie
27 fotografií