Herečka Angelina Jolieová se musí pomalu, ale jistě smiřovat s tím, že její děti postupně dospívají a jeden po druhém co nevidět opustí rodné hnízdo. První „vlašťovkou“ byl v tomto ohledu její nejstarší syn Maddox Chivan Jolie-Pitt, kterého Angelina společně se svým tehdejším manželem Bradem Pittem (55) přijala za svého a zachránila z nuzných podmínek Kambodži, odkud pocházel. Z rozkošného batolete ale záhy vyrostl dospělý mužský, jakmile dosáhl plnoletosti a dokončil střední školu, dlouho si vybíral školu vysokou.

V listopadu loňského roku společně se svou slavnou maminkou navštívil několik univerzit a hledal, jaké místo by ho nejvíce oslovilo. Podle zdroje magazínu People se ale Maddox nakonec rozhodl pro jihokorejskou univerzitu Yonsei, kde bude studovat biochemii. A samozřejmě bydlet na studentské koleji jako úplně obyčejný student a studijním jazykem se pro něj stane korejština.

Angelina, která na veřejnosti vždy vystupuje jako matka roku, syna pochopitelně na univerzitu doprovodila a podle studenta Richarda Choi, jenž se s herečkou a Maddoxem na chodbě školy potkal a prohodil s nimi pár slov, bylo zcela očividné, že jen stěží přemáhá dojetí. Angelina, které to po dlouhé době skutečně slušelo, se prý nechala slyšet, že je sice na synka pyšná, ale i tak má co dělat, aby se nerozplakala. A tatínek Brad Pitt? Ten se velkého dne svého adoptivního potomka vůbec neúčastnil…

VIDEO: Angelina Jolie se vrací jako Zloba! Maleficent ukázala první trailer! 

Video
Video se připravuje ...

Angelina Jolie se vrací jako Zloba! Maleficent ukázala první trailer! Falcon

Fotogalerie
64 fotografií