Za obdivuhodných osmatřicet let společného života se manželé Luděk a Adriena Sobotovi už velmi dobře znají a vědí, co od toho druhého mohou očekávat. Místo toho, aby se dohadovali, raději si vyjdou vstříc. „My se s Adinou moc nevytáčíme, nedohadujeme se, prozradil Luděk.

„V začátku manželství mi Adina zakázala, abych si všímal ostatních ženských, tak to poctivě dodržuji. A když náhodou si všimnu, tak jí to neříkám a je klid,“ vysvětloval recept na úspěšné a trvalé manželství oblíbený komik. Za pravdu mu dala i manželka Adriena. „Už jsme na sebe zvyklí, známe svoje pozitivní i negativní vlastnosti a vyhnout se nějaké domácí bouřce je docela snadné.“

Jejich společný syn Ladislav, který pracuje jako kondiční trenér a nutriční poradce, rodičům slíbil k výročí nejhezčí dárek pod sluncem. „S přítelkyní Kristýnou jsme spolu už 2,5 roku. Svatbu nechystáme, ale postavili jsme dům a vytvořili si domov, a to je pro nás víc než manželství. A radši než nějakou veselku bychom zvažovali potomka,“ prozradil Sobota mladší. 

Luděk s Adrienou se tak můžou těšit na dalšího vnoučka. „Jsme připraveni!“ dodal Ladislav na důkaz toho, že to myslí skutečně vážně.

VIDEO: Luděk Sobota s manželkou Adinou: Takhle slavili 35 let manželství!

Video
Video se připravuje ...

Luděk Sobota s manželkou Adinou: Slaví 35 let manželství! Kristýna Léblová, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií