Nejenom že se nejnovější film Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu i druhý týden po uvedení do kin drží na špici sledovanosti a sklízí zatím jenom samé nadšené ovace, známý režisér má ještě jeden, mnohem podstatnější důvod k radosti. Jeho půvabná a o jednadvacet let mladší manželka Daniella Picková, s níž si řekl své „ano“ minulý rok v listopadu, je v jiném stavu! Muž, který dal vzniknout krvavému snímku Kill Bill či povedené koláži několika příběhů Pulp Fiction, se tak čtyři roky před šedesátkou dočká svého prvního potomka.

Populární režisér, jehož jméno se každému okamžitě vybaví například v souvislosti s filmem Nespoutaný Django, byl až donedávna zarytým starým mládencem. Přestože chodil s celou řadou nejrůznějších krásek, žádné se ho nikdy nepodařilo dostat do chomoutu – jednoduše proto, že jeho práce pro něj byla vždy přednější než vztah. „Když natáčím film, nedělám nic jiného. Všechno se točí kolem filmu. Nemám ani manželku, ani děti. Nic mi nemůže překážet,“ prohlašoval před lety v rozhovoru pro magazín GQ.

Přestože s tmavovlasou zpěvačkou randil už v roce 2009, kdy propagoval v jejím rodném Izraeli snímek Hanební parchanti, v němž zazářil herec Brad Pitt (55), vztah kvůli jeho pracovnímu vytížení moc dlouho nevydržel. Napodruhé se dali dohromady v roce 2015, o dva roky později se zasnoubili, a jak se zdá, tentokráte už to bude to pravé. Vedle Danielly, dcery slavného izraelského zpěváka Svika Picka (69), se prý jeho životní hodnoty zcela proměnily a on si uvědomil, že by s ní chtěl rodinný život se vším všudy.

VIDEO: Leonardo DiCaprio (44) a Brad Pitt v novém filmu Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu

Video
Video se připravuje ...

DiCaprio a Pitt v novém filmu Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu Falcon

Fotogalerie
42 fotografií