Malému Sanelovi bude už měsíc. Jako každý kojenec v jeho věku potřebuje hodně spát. Jednoho takového „šlofíčka“ využila Jasmina k tomu, aby se mohla zamyslet nad tím, jak moc jí malý uzlíček lásky změnil život. „Chtěla jsem se trošku podělit o své pocity. Nebyla jsem z těch žen, které už těhotné každý den plakaly a mezi slzami povídaly, jaký zázrak se jim stal a jak moc to maličké už teď milují a jak jim to těhotenství změnilo život a podobně. Vůbec, začala svou zpověď na instagramu Jasmina s tím, že její život byl dost zajímavý už bez dítěte.

Jak už to tak ale bývá, po porodu poznala pocit, který do té doby vůbec neznala. „Ale najednou tu je a já se cítím absolutně naplněně. Je to, jako kdyby celý život tento kus nás někde okolo mě byl, a teď mám konečně možnost s ním být i fyzicky, zamýšlela se manželka rappera Rytmuse (42).

Zároveň svůj pocit štěstí a naplněnosti popsala opravdu svérázným způsobem. „Od té doby mám chuť si kupovat podprsenky s o mnoho větším obvodem, protože se mi hrudník zvětšuje obrovskou rychlostí. Ne kvůli té malé mlékárničce, ale kvůli tomu rapidně se zvětšujícímu srdci, které roste přímo úměrně láskou k němu. A povím vám, že větší rychlost neznám, uzavřela dojemné vyznání slovenská moderátorka s balkánskými kořeny. 

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagičové! 

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagičové! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
100 fotografií