„Ještě se to zdá být daleko, ale šimrá mě v břiše, jen na to pomyslím,“ svěřila se na instagramu sympatická brunetka, která se proslavila ještě pod svým dívčím jménem Váchová.

Přestože je modelka a moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková touto dobou s rodinou na dovolené v Itálii, z níž pravidelně nahrává na sociální sítě jednu idylickou fotku za druhou, ve skutečnosti se trápí! A důvod? Ten je velice prostý! „2. září povedeme Davídka poprvé do školy…“ prozradila celému internetovému světu.

Svým rozhodnutím malému Davídkovi (7), kterého má s jachtařem Davidem Křížkem (47), prodloužila o jeden rok bezstarostné dětství. A rozhodně tohoto kroku nelituje. „Odklad školní docházky byl skvělým rozhodnutím. Ve škole bude klidnější chlapeček, který si sice ještě moc rád hraje, ale už se těší, až se naučí číst a psát. Loni o to nejevil nejmenší zájem,“ pokračuje usměvavá Lucie.

„Poslední rok ve školce si užíval. Byl mazák, holkami obletovaný. Ale i když už od kamarádů ví, o čem škola je, bude tam prý (aspoň ze začátku snad) chodit rád,“ doufá Křížková, která již nyní, na dovolené, pomalu začíná připravovat synkovi aktovku. Mnohé z výtvarných potřeb totiž musela vézt s sebou i na dovolenou! Nicméně jak se na svých sociálních sítích dozvěděla, ostatní maminky to vidí docela stejně. I jim představa, že jejich maličcí za pár dní poprvé usednou do školních škamen, přidělává vrásky…

VIDEO: Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat! 

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií