Živá show Larryho Kinga byla v USA fenoménem, který trval dlouhých 25 let. Patří jí dokonce i zápis do Guinessovy knihy rekordů, protože se tento pořad vysílal ve stejný čas a se stálou sledovaností nejdéle ze všech pořadů. Přestože již před několika lety talkshow skončila, King byl i ve svém pokročilém věku stále čipera. Až kvůli vleklým zdravotním problémům poslední doby si prý však moderátor uvědomil, že v manželství s půvabnou blondýnkou není šťastný, a po několika letech, co spali v oddělených ložnicích, se King odhodlal k rozvodu.

Není to přitom poprvé, co společně se Shawn podepisuje rozvodové listiny. Už před devíti lety řešili manželé vážnou vztahovou krizi, a přestože jako důvod rozvodu oba uváděli „nesmiřitelné rozdíly“, ve skutečnosti byl kamenem úrazu Larryho poměr se Shawninou mladší sestrou. Přestože se jim tento karambol podařilo ustát, údajně se snažili manželství udržet kvůli svým dvěma společným dětem, synům Chanceovi (20) a Cannonovi (19), vztah v roce 2016 narušila nevěra Kingové. To vše směřovalo k jedinému řešení, k rozvodu.

S těmi má ostatně pětinásobný otec Larry King četné zkušenosti. Poprvé se oženil se svou středoškolskou láskou Fredou Millerovou, kterou pojal za svou choť v roce 1952. Rozvedli se o rok později. Druhou manželkou byla Annette Kayeová, s níž vydržel pouhých pár měsíců. V roce 1961 si moderátor vzal za svou modelku z Playboye Alene Akinsovou, rozvedli se ale o dva roky později. Znovu se ovšem sezdali v roce 1969 a tentokráte spolu vydrželi tři roky.

V letech 1963 až 1967 byl Larry ženatý s Mickey Stuphinovou, a byla to ona, kdo v tomto případě podal žádost o rozvod. Pátou ženou se mu stala učitelka matematiky a asistentka produkce Sharon Laporeová, kterou pojal za ženu v roce 1976. Jejich manželství vydrželo sedm let. Podnikatelku Julii Alexanderovou si vzal v roce 1989 po několikaměsíční známosti. Každý žil v jiném městě a po třech letech vztahu na dálku se rozvedli.

Shawn Southwickovou, se kterou se nyní rozvádí, si King k sobě připoutal manželstvím v roce 1997. Své „ano“ si řekli na nemocničním pokoji krátce předtím, než moderátor podstoupil operaci ucpaných cév. Přestože se zdálo, že se po boku sympatické plavovlásky uklidnil a ona by mohla být tou pravou, kdo mu na konci jeho cesty zatlačí oči, čeká ho už osmý rozvod…

Fotogalerie
9 fotografií