Když se zpěvák a moderátor Snídaně s Novou Milan Peroutka před více než půl rokem odbarvil na blond, byl to pro řadu jeho příznivců šok. Vždycky byl totiž brunet a se světlými vlasy to pro ně najednou nebyl on. Sympatický mladík si ale ve své proměně náramně liboval. „Předpřipravil jsem se psychicky na všechny možný hejty, vyřikal si to s babičkou, zatnul zuby, a víte co…? Připadám si v tom dost dobře!“ chlubil se na sociálních sítích.

Sedm hodin odbarvování a sedm měsíců jako blondýnovi mu patrně už stačilo, jelikož před několika hodinami opět nakráčel do kadeřnictví – a odcházel z něj s mnohem přirozenějším odstínem vlasů, téměř totožným tomu, kterým se honosil předtím. „Oops I did it again! (anglicky: Udělal jsem to zas). Konec blonďatýho Milana! Přál bych si, aby mi každej hejtař mýho blonďatýho ex teď vyznával lásku!“ napsal sice s nadsázkou k momentce v zrcadle, vzápětí se však oněch „vyznání lásky“ skutečně dočkal.

Jeho (staro)novou image ocenila například jeho pěvecká kolegyně Sabina Rojková (22), s níž si zahrál v hudební show Tři oříšky pro Popelku, zpěvačka Anna Julie Slováčková (23), nebo herečka Alice Bendová (45), která mu rovnou napsala, že mu to sluší. A pak samozřejmě celá řada jeho fanynek, z nichž některé mu dokonce samým štěstím neváhaly složit například i básničku. Všechny se navíc shodly na tom, že nezávisle na barvě jeho vlasů, stejně ho milují.

Jedna slečna si však do Peroutky přece jenom trochu rýpla. „Teda, já když čtu ty komenty, a že jich asi časem přibude, tak si říkám, jestli si ty kluku vlasatá večer u čtení těch komentářů trochu neleštíš ego…“ poznamenala u Milanova selfíčka. „Všechno je v rovnováze a nechť je mi to satisfakcí za diskuze, který přišly po nástupu mý blonďatý hlavy do Snídaně,“ nenechal si vždy usměvavý zpěvák zkazit dobrou náladu.

VIDEO: Milan Peroutka: Jsem tak tlustý, že na mě praskají kalhoty!

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka: Jsem tak tlustý, že na mě praskají kalhoty! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií