Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tyhle trendy sedačky si zamiluje celá rodina! Vyzkoušejte je

22. srpna 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Také zbožňujete vybírání nových doplňků do domácnosti? Podívejte se s námi na trendy sedací soupravy, které kralují letošnímu roku.

Chystáte se oživit interiér novou trendy sedačkou? Mrkněte se, co letos frčí. Stejně jako v loňském roce je na špici minimalistický styl, jednoduché tvary a kombinace moderních materiálů.

Eko-kůže je levnější a přitom vysoce kvalitní

I když kožená sedačka je stálice, která ladí do každého interiéru a vydrží desetiletí, častou překážkou je vysoká cena. Trendem jsou proto nyní levnější sedačky z eko kůže, syntetického materiálu kombinujícího polyuretan a bavlněný úplet.

Pokud si mezi materiály nemůžete vybrat, nebo chcete zkusit něco nového a svěžího, vsaďte na kombinaci více materiálů. Sedací část zvolte z látky, zbytek sedačky z eko-kůže. Celá sedací souprava tak bude působit vzdušně a elegantně.

Eko kůže dodá sedačce nádech luxusu za skvělou cenu, látka je pohodlná na sezení. Sedačka ENRO.
Autor: JENA NÁBYTEK

Látkové sedačky, které se jen tak nezamažou

Čalouněné sedačky jsou oproti koženým levnější, ale dokáží být stejně, někdy i více elegantní. Látky jsou odolné proti špíně a nasáknutí tekutin – většinu fleků tak vyčistíte sami, jen pomocí hadříku a domácího saponátu. Vsaďte na neutrální barvy, v trendy šedivé, bílé či béžové a krémové a dodejte interiéru barvy třeba vzorovaným polštářkem.

Rohová sedačka rozkládací Genova, se snadno udržuje a vydrží krásná roky.
Autor: JENA NÁBYTEK

Nechte vykouknout nožičky

Ať už máte slabost pro retro styl nebo máte malý pokoj, ve kterém potřebujete čarovat s optikou, vsaďte na trend vykukujících nožiček. Prostor, který vznikne pod gaučem, provzdušní celou místnost.

Rohová rozkládací sedačka Avanti stojí na úzkých nožkách a opticky šetří prostor.
Autor: JENA NÁBYTEK

Vybírejte online a nechte si zaslat vzorek

Líbí se vám sedačky, ale do obchodu to máte daleko? Vybírat můžete i online. Jistě, určitě můžete mít obavy, jestli barva bude doopravdy taková, jaká je na obrázku, jestli látka bude dostatečně pevná a zároveň hebká. Na některých e-shopech, jako je JENA NÁBYTEK si u některých sedaček můžete nechat zaslat vzorek látky zdarma. Osahat si je, porovnat se zbytkem interiéru a najít si to pravé!