Příjemné klima Litovelského mikroregionu

Jsou toho plná média: Česko atakují nelidská vedra. Centra měst trpí na extrémní teploty i díky nedostatku stromů v ulicích. Tomuto se v nejsevernější městské části Olomouce vyhnete širokým obloukem! Nejen, že se v Chomoutově počítá s výsadbou stromů přímo v nově vznikajících ulicích, ale o příjemné klima se postarají i okolní lesy. A pokud se budete chtít zchladit ještě víc, nadchne vás Chomoutovské jezero. V těsném okolí pak ještě najdete oblíbené a hojně navštěvované přírodní koupaliště Poděbrady. Z Bouzova to zase budete mít blíž k Moravičanskému jezeru. Všechny tři vodní plochy patří do rozsáhlého území CHKO Litovelské Pomoraví. A ano, vedle různých turistických stezek si na své přijdou i cyklisti. Pokud si vás Litovelský mikroregion podmanil, potěší vás, že v Chomoutově a Bouzově jsou k prodeji lukrativní pozemky určené pro výstavbu rodinných domů.

V Chomoutově počítá s výsadbou stromů přímo v nově vznikajících ulicích
Autor: metr2reality

Chomoutov: Otevřená a přátelská komunita

Jací budou vaši sousedé? V Chomoutově od roku 2018 působí spolek, jehož hlavním zájmem je vybudovat otevřenou a přátelskou komunitu místních obyvatel a podílet se na pozvednutí veřejného života a kultury. Chomoutov vám také nabídne celou řadu aktivit jako je výroba keramiky, yoga, cvičení pro nejmenší atd. Tady vás zkrátka nepotká osud rodin ze satelitních městeček. Život vám může zpříjemňovat i místní Pivovar Chomout se svou tradiční výrobou vaření piva. Nezní to báječně? Láká vás život v Chomoutově? Až 67 pozemků poskytne kompletní zasíťování vč. plynové přípojky. Spolehnout se můžete na výbornou dostupnost do centra Olomouce a na veškerou občanskou vybavenost. Pozemky jsou aktuálně k prodeji.

Klidné místo pro vaši rodinu, to je Chomoutov
Autor: metr2reality

Idylka v Chomoutově
Autor: metr2reality

Bouzov: Pohádkový výhled na hrad

Další atraktivní lokalita v zalesněné krajině Litovelského mikroregionu je vzdálená 30 km vzdušnou čarou od Olomouce. Plánovaný projekt Královská louka Bouzov představuje 23 atypických rodinných domů a přidružených staveb. Pohádkový výhled na hrad Bouzov si prostě zamilujete. U domů se počítá s vlastním parkovacím stáním nebo garáží. Některé domy budou mít i kůlny pro techniku a dřevo. Nedílnou součástí komplexu bude rodinné hřiště a velkoryse řešený přístřešek pro grilování a posezení. Prodej pozemků se brzy spustí. Chcete si omrknout okolí vašeho budoucího domova? Vše důležité najdete zde.

V Bouzově máte pohádkový výhled na hrad
Autor: metr2reality

Ceny pozemků neklesnou…

… spíše naopak. Taková je teď drsná realita na trhu, bohužel. Proto dlouho neotálejte a nenechte si utéct atraktivní pozemky. Celým procesem získání vašeho nového domova vás provede stálice na trhu, realitní kancelář metr2reality, která se již od roku 2006 zaměřuje přímo na Olomoucký kraj.