Vnadná blondýnka se po sedmiletém vztahu provdala za svou lásku, podnikatele Matouše Lébra. „Svatba byla nádherná, sice nám pršelo a v jednu chvíli se mi kvůli tomu chtělo brečet, ale pak jsme ten déšť s Matym ani nevnímali,“ prozradila pro Super.cz Šonková detaily ze svatebního dne.

„Bylo to vše, jak jsem si přála, na statku v přírodě, s těmi nejbližšími a byl to pořádný mejdan,“ rozplývá se Kateřina, účastnice České Miss z roku 2008. Zatímco tehdy měla jen prsa jedničky, po plastické operaci už se může pyšnit trojkami, které se v minulosti dokonce nestyděla ani ukazovat.

Ovšem v posledních letech ji zaměstnává hlavně láska ke zvířátkům, na sociální síti má řadu fotek s pejsky, kočičkami, kozou, a dokonce i s krávami. A tak není divu, že i svatební dar od manžela byl v podobném duchu.

„Nejvíc do kolen mě dostal dárek od manžela. Věděl, že bych si moc přála telátko, a nakonec mi ho dal ke svatbě. Bylo zachráněno z jatek a jmenuje se Zuzanka,“ přiznala novopečená vdaná paní s tím, že slepé telátko mělo jít původně na porážku, ale nyní je v záchranné stanici Tibet. Blondýnka se s ním samozřejmě stihla i pomazlit, tak doufejme, že její muž nežárlí a nelituje, že jí raději nekoupil nějaký menší dárek.  

VIDEO: Finalistka Miss České republiky 2008 Kateřina Šonková

Video
Video se připravuje ...

Finalistka Miss České republiky 2008 Kateřina Šonková Jan Horák

Fotogalerie
29 fotografií