Než se urostlý klempíř zamiloval do vdovy po Jiřím Pomeje (†54) Andrey, trávil většinu volného času v posilovně. A na jeho těle to je sakra znát, doslova hraje svaly...  A i když chodí s krásnou dýdžejkou a mladou vdovou už rok, pořád raději tráví čas s ní než s činkami. To mu však na svalech rozhodně neubralo!

Jeho poslední fotka v bavlněných šortkách vyvolala podobnou vlnu nadšení, jako snímek Davida Beckhama v nabíraných kalhotách. Ty totiž v rozkroku měly slušnou bouli, která rozhodně nešla přehlédnout...

Zatímco na fotbalistovi příroda nešetřila, Petrovi k mužství bohužel pomohl jen obyčejný stín, na což při bližším pohledu záhy všichni přišli a zdrželi se komentářů ve stylu: „Nikdo jiný nezmiňuje Davidovu ohromnou "bouli". Jenom já? To je ale chlap!“ okomentoval nedávnou Beckhamovu fotku jeden z fanoušků.

Petrovu bouli ale všichni okamžitě prokoukli, a tak mu nezbývá nic jiného, než se spokojit s komplimenty na jiné části těla. Ostatně co ve skutečnosti schovává pod spodním prádlem, ví jen některé vyvolené včetně Andrey, která na svého milého pěje jenom samé ódy.

VIDEO: Nový přítel Andrey Pomeje Petr Plaček: Její první zprávu jsem nechápal

Video
Video se připravuje ...

Nový přítel Andrey Pomeje Petr Plaček: Její první zprávu jsem nechápal Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií