Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Epsteinův ranč hrůzy: Tady zneužíval nezletilé a plánoval oplodňovat ženy spermatem vědců

Autor: chal - 
18. srpna 2019
06:20

Vyšetřovatelé z FBI se v posledních dnech zabydleli v další nemovitosti zesnulého Jeffreyho Epsteina, ve které mělo docházet k jeho sexuálním zločinům. Na ranči Zorro měl miliardář údajně držet nezletilé dívky jako sexuální otrokyně. Sídlo prý plánoval v budoucnu využívat jako „lidskou farmu“.

Čím víc informací o sexuálních zločinech zesnulého miliardáře Jeffreyho Epsteina vyplouvá na povrch, tím je mozaika jeho úchylek a praktik strašnější a strašnější. Epstein podle mnoha obvinění využíval nezletilé dívky jako sexuální otrokyně, některé z nich měl dokonce koupit od rodičů. Po razii na Epsteinově soukromém ostrovu, ráji každého pedofila, se vyšetřovatelé z FBI usídlili v miliardářově honosném ranči Zorro v Novém Mexiku.

I Zorro Ranch měl být dějištěm mnoha zvěrstev páchaných na nezletilých děvčatech. Jednou z nich je Virginia Robertsová, která na Epsteina vznesla obvinění na Floridě a podpořila jej fotografiemi, na kterých na ranči pózuje ve věku 17 let.

K žalobě Virginie Robertsové se přidala i Maria Farmerová (49). Epstein s tehdejší asistentkou Ghislaine Maxwellovou (57) prý na ranči zneužíval její nezletilou sestru. „Epstein ji tam odvezl v létě 1996. Bylo jí 15 let. Řekli jí, ať si sundá oblečení a lehne si na masážní stůl. Maxwellová s Epsteinem ji pak osahávali. Co se tam stalo jsem se dozvěděla později toho léta,“ vypověděla Farmerová s tím, že vznést proti Epsteinovi obvinění potřebovalo vzhledem k jeho moci a postavení hodně kuráže.

Epstein si údajně Zorro Ranch jako dějiště pro ukojení svých potřeb a šílených nápadů vybral především ze dvou důvodů. Jednak je v Novém Mexiku na rozdíl od zbytku Ameriky povolen pohlavní styk už od 17 let, druhak v Novém Mexiku žije v důsledku vládního Projektu Manhattan řada vědců.

Jeffrey Epstein je chtěl využít k šíření dobrého genetického základu. K tomu měl posloužit právě Zorro Ranch, kde mělo docházet k oplodňování žen spermatem vědců a Epsteinových přátel. S tímto záměrem se měl Epstein podle deníku New York Times svěřit i potenciálním „dárcům“.

Mimoto si zvrhlý miliardář přál, aby byla jeho hlava a penis po smrti kryogenicky zmraženy.

Taurus70 ( 18. srpna 2019 09:42 )

Co cekat od Zida😕😕💩💩

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání