Kateřina Kristelová přijela k borské věznici v sobotu krátce po půl osmé černou škodovkou. Podle informací Blesku je právě sobota den, kdy má Řepka v kriminále povoleny návštěvy.

Už od parkoviště si točila video, jak jde do vězení. Pomáhala jí blondýna, která ji do kriminálu doprovázela,“ popsal náš zdroj to, co se dělo před borskou věznicí. Video si pak Kristelová hnedka zkontrolovala a pro jistotu pořídila u vstupní budovy ještě několik selfíček. Celou dobu byla dobře naladěná, s doprovodem žertovala, že budou lustrovány.

„Točení videí trvalo několik minut. Poté, co dva muži už zazvonili, museli pak ještě na Kristelovou čekat,“ dodal svědek. Přesně po třech hodinách, po půl jedenácté, budovu borské věznice Kristelová opustila.

Tomáš Řepka byl koncem dubna definitivně odsouzen na dva a půl roku za zpronevěru, internetové útoky a maření úředního rozhodnutí. O měsíc později nastoupil do výkonu trestu v ruzyňské věznici. Tam se ale moc neohřál - 7. června byl převezen do Plzně na Bory. Už na Ruzyni ho spoluvězni „přivítali" vulgárními výrazy i hláškou: „Vítej v pekle!".

VIDEO: Kateřina Kristelová navštívila Tomáše Řepku ve věznici na Borech

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová navštívila Tomáše Řepku ve věznici na Borech Aktu.cz

Na Borech mu prý ukazovali prsty gesto V. V dopise, který přinesl server Extra.cz, Tomáš přiznal, že život ve vězení není žádný med a chybí mu jeho blízcí, zejména právě Kristelová. O autenticitě dopisu ale mnozí fanoušci pochybují. Při porovnání písma s písmem Kateřiny Kristelové poukazují na sociálních sítích na mnohé shody. 

Vyjádření Kristelové

Moderátorka již o návštěvě ve vězení stihla krátce promluvit. „Vidět Tomáše pro mě bylo hodně emotivní a silný. Na návštěvu jsme přijeli i s dalšími přáteli, takže nás bylo víc a udělali jsme mu radost. Bylo to jeho přání vidět nás společně, ale své jsme si řekli i navzájem. Jsem šťastná, že jsem ho viděla,“ uvedla pro eXtra.cz Kristelová. „Všichni z našeho nejbližšího okolí za ním stoprocentně stojí a má naši podporu a respekt. Dává to dobře. Mnohem lépe, než by všichni čekali. Uvědomuje si, kde je, a nejvíc mu záleží na tom, abychom já a naši blízcí stáli při něm,“ dodala o svém partnerovi.

 VIDEO: Tomáš Řepka před nástupem do vězení: Omluva exmanželce!

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka před nástupem do vězení: Omluva exmanželce! FTV Prima

 

Fotogalerie
76 fotografií