Kromě tvářičky modela se může Dubovický pyšnit i nabušeným tělem a silou, kterou využívá i v kickboxu, jemuž se věnuje. Dokonce by si troufal i na mistrovství světa a rozhodující zápas ho čeká letos v září. Není divu, že už se pilně připravuje. „Trénoval jsem i na dovolené a už mě brzy čeká dvoufázový trénink. Brzy to vypukne,“ prozradil Miroslav pro eXtra.cz. 

Ovšem neměl zřejmě na mysli jen posilování těla, ale také ducha. „My fighteři dodržujeme celibát, abychom byli agresivnější, měli energii a abychom byli draví," prozradil totiž krasavec, jehož romantický vztah s expřítelkyní Jaromíra Jágra (47) Veronikou Kopřivovou se provalil letos v červnu, jen krátce poté, co Veronika oznámila oficiální rozchod s Jardou.

Těžko říct, jestli už blondýnce sdělil, že s ní nehodlá mít nějakou dobu před důležitým utkáním žádné intimnosti, ale bude raději abstinovat. „Když jsem se připravoval na mistrovství republiky, tak to bylo týden před zápasem. Když jsem ale létal na mistrovství Evropy, světa nebo měl podobně důležité zápasy, jaký mě čeká i teď, tak celibát začal čtrnáct dní před bojem," vysvětloval pro eXtra.cz Dubovický, jak dlouho bude muset Veronika vydržet bez milostných hrátek.

„Je to náročné, co vám budu povídat,“ povzdechl si krasavec a asi ani pro jeho přítelkyni to nebude zrovna med. Snad ale svého miláčka podpoří a bude mu posléze fandit stejně tak, jak podporovala z tribuny svého bývalého přítele - hokejového boha Jágra. 

VIDEO: Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
96 fotografií