Petr Borkovec měl našlápnuto na zářnou kariéru poté, co se proslavil v soutěži Česko Slovenská SuperStar, kde skončil v nejlepší pětce. Zatímco většina soutěžících se snaží z účasti v soutěži vytěžit maximum a zařadit se do světa české hudby, Borkovec na sebe upozorňuje především skandály spojenými s alkoholem. 

Krátce po SuperStar začal randit s výrazně starší porotkyní, zpěvačkou Katarinou Knechtovou. Pár se několikrát scházel a rozcházel, ale po finálních kopačkách od Slovenky propadl Borkovec alkoholu naplno. Situace došla dokonce tak daleko, že se nechal zavřít do léčebny. 

„Všechny Vás zdravím, asi by bylo fér, abych Vám něco řekl. Momentálně se nacházím v psychiatrické léčebně. Někdy člověk ani neví, jak se tady může rychle ocitnout, může se to stát každému z nás,“ prozradil sám Borkovec na svém instagramu.

Krádež v baru

Léčba ovšem nepomohla, protože přední stránky českých a slovenských novin i nadále plnily jeho alkoholové skandály, které ho dostaly až na dno. V červenci vyrazil na velký alkoholový tah, na drinky zval spoustu lidí a údajně se vychloubal, že je ze SuperStar. Následně měl podle manažerky podniku ukrást v baru peníze a utéct bez placení!

„Přišel k nám do baru s klukem, kterého poznal v jiném podniku. Zval ho na drinky a vše si nechal psát na účet. Zpíval tu a chlubil se vystupováním v SuperStar,“ popsala Blesku Borkovcovu návštěvu provozní sportovního baru na Praze 5. Když měl ale mladík platit, řekl, že peníze nemá teď u sebe, ale má je jeho manažerka.

„Pak si odskočil na záchod a řekl nám, že si k ní jde pro peníze. No a pak prostě utekl. Propil celkem přibližně tisíc korun a později jsme zjistili, že nám ukradl z tržby dalších pět tisíc a drobné,“ rozčilovala se provozní. Pár dní poté ho totálně namol převezli pražští strážníci na žádost policie na protialkoholní záchytnou stanici, kde po nadýchání 1,3 promile strávil noc. 

VIDEO: Zpěvák Petr Borkovec skončil na záchytce: Zase má problémy s alkoholem i se zákonem.

Peklo si s mladým zpěvákem zažila i sama Knechtová, kterou údajně okradl o drahé šperky. „Nejprve se o Kataríně vůbec bavit nechtěl, ale pak se to z něj pomaličku začalo sypat. Sám se mi přiznal, že jí ukradl nějaké věci. Vzal jí nějaké peníze a šperky. Padla tam i jejich hodnota, mluvil snad o půl milionu korun,“ svěřil se eXtra.cz zdroj z léčebny, který tam strávil nějaký čas s Borkovcem. 

Svým destruktivním chováním neubližuje pouze sobě, ale také lidem okolo sebe. „Nedokončil léčbu. Už nevím, co dál. Modlím se. Knechtová mu nepomůže, slízla smetanu a nechala to tak. To víte, že by mu pomohlo, kdyby se zajímala. Jemu se teď nedaří a jsem z toho smutná,“ prozradila slovenskému serveru Topky.sk zpěvákova maminka. 

Kvůli jeho excesům se od něj dokonce odvrátila i jeho manažerka Venetia Garaiová, která měla jeho chování plné zuby. Tak nezbývá než jen doufat, že do nové dekády vstoupí Borkovec v lepším světle. 

VIDEO: Mladší exmilenec Kataríny Knechtové těžce nese rozchod! 

Video
Video se připravuje ...

O 19 let mladší exmilenec Kataríny Knechtové těžce nese rozchod! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií