Svými vyrýsovanými »bicáky « by mohla strčit do kapsy i kdejakého nabušence. Moderátorka a matka dvouletého Andrease to ve fitku celkem přehání. Její zápal pro štíhlou linii a svalnatou postavu začíná pomalu, ale jistě dosahovat takových rozměrů, že jestli nesundá v posilování nohu z plynu, bude mít za chvíli takové paže, že by i slavný zápasník Frištenský pukl závistí.

Sama Mašlíková ale nemá pocit, že by to nějak přeháněla. „Trénuji třikrát týdně a možná bych trénovala víckrát, ale musím myslet na to, že mé tělo potřebuje i čas na regeneraci,“ svěřila se na síti.

Táta zápasník

V posilování Hanku nejspíš povzbuzuje hlavně manžel André, který se odmala věnuje bojovým sportům a vyhrál první místo na mistrovství světa v thajském boxu v roce 2003. Momentálně trénuje smíšená bojová umění ve svém sportovním klubu Reinders MMA.

Střídá mikrofony

Poté, co skončila ve Snídani s Novou, přistálo záchranné lano z televize Prima. Hanka v neděli těšila diváky coby reportérka magazínu Sport Star. Ten se sice přestal vysílat, avšak Mašlíková bez práce nezůstala. „Stále na Primě, akorát nově točím reportáže pro Top Star,“ prozradila moderátorka.

VIDEO: Hana Mašlíková: Dámská jízda ve Varech! Musím si odpočinout od plotny!

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková: Dámská jízda ve Varech! Musím si odpočinout od plotny! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií