Pomalu, ale jistě se to blíží, nějak to strašně uteklo a já se nestihl na náš velký den ani těšit. Jsem v jednom velkém zápřahu a celé léto zkouším na hlavní roli v muzikálu Tarzan,“ svěřil Blesku zpěvák Peter Pecha, který už na začátku září pojme za manželku Kateřinu Sedlákovou, se kterou tvoří pár už dlouhých devět let.

Budeme mít malou svatbu, tím že já pocházím ze Slovenska, tak obřad bude tam a hostina bude zase v Česku. Je to jen pár kilometrů od sebe,“ prozradil detaily svatby muzikálový Rocky. „Nechal jsem si oblek ušít na míru,“ přiznal Peter a pochvaloval si, že se mu líbil servis.

„Panu Pechovi jsme ušili podle jeho přání oblečení v takzvaném BOHO stylu. Dnes je přípustné téměř cokoliv, co si novomanželé přejí,“ řekla návrhářka Marie Kadlecová z firmy Bernhardt, která má oblek na starosti.

Nevěsta Kateřina místo toho tají, v čem ji Peter u oltáře uvidí. Místo toho zveřejnila sexy snímek, na kterém se moc nestydí a ukazuje se ve spodním prádle. „Hele, nemám six pack, mám modřiny, velký zadek, sem tam nějaký faldík a plochý nohy! Třeba aspoň malilinko můžu motivovat holky, který jsou taky krev a mlíko jako já,“ napsala k fotce Kateřina.

VIDEO: Svatba už klepe na dveře. Peter Pecha na zkoušce svatebního obleku! 

Video
Video se připravuje ...

Svatba už klepe na dveře. Peter Pecha na zkoušce svatebního obleku! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií