Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální útočník (34) přeťal nožem tepnu návštěvníka klubu (36): Obvinili ho z pokusu o vraždu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK - 
15. srpna 2019
11:29

Jen krůček od vlastní smrti se ocitl muž (36), na kterého ve čtvrtek 8. srpna ve Smiřicích na Hradecku zaútočil nožem o 2 roky mladší agresor. Ostří zasáhlo tepnu a nebýt toho, že na místě byl šťastnou náhodou přítomen lékař, muž by patrně vykrvácel.

Kriminalisté obvinili v těchto dnech čtyřiatřicetiletého muže z Královéhradecka z pokusu o vraždu. Ve čtvrtek 8. srpna v jednom z klubů na Královéhradecku pobodal nožem o dva roky staršího muže, řekla dnes ČTK Magdaléna Vlčková z krajské policie. Útočníka, kterému hrozí až 18 let vězení, policie dopadla krátce po činu. Je ve vazbě.

Podle informací ČTK se incident stal ve Smiřicích na Hradecku. Policie to nepotvrdila. „Způsobil mu zranění v oblasti tepny v horní části hrudníku,“ uvedla Vlčková.

Těžce zraněný muž měl štěstí, že byl na místě činu lékař, který mu pomohl. „Byly odvráceny tragické následky této události. Zraněný muž byl poté transportován do nemocnice k dalšímu ošetření,“ uvedla Vlčková. Motivem měly být osobní neshody mezi oběma muži.

V Královéhradeckém kraji se podle policie od začátku roku staly dvě vraždy a jeden pokus.

kracena ( 17. srpna 2019 17:59 )

Dej mi na sebe kontakr -jakýkoliv. Napisu ti.. Diky

Dlouhovlaska ( 16. srpna 2019 21:16 )

Ano, znám ho.

kracena ( 16. srpna 2019 12:35 )

Ahoj.. Ty si ho znala?.. Rada bych s tebou komunikovaly osobne

Dlouhovlaska ( 15. srpna 2019 21:47 )

Ať zdechne, feťák hnusnej. Už na základce to byl parchant, spolupodílel se na vraždě. Kdykoli šel tenhle feťák po městě, šel z něj strach, nikdo nikdy nevěděl, co udělá. A jeho bráchové jsou nemlich to samý. Fetky zas*aný.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání