Zpěvačka Ewa Farna, která před pár dny oslavila šestadvacáté narozeniny, si jistě takový „dárek" nepředstavovala. Neznámý pachatel napadl její oficiální profil na facebooku, kde ji sledovalo přes 750 tisíc fanoušků!

Pod jejím jménem zveřejňoval fotografie s neslušnými až vulgárními popisky. „Můžete si mě najmout na svatbu, beru každou práci, viselo na jejím profilu. „Jsem slabá jako boršč, znělo v dalším příspěvku hackerů, vydávajících se za slavnou zpěvačku.

Zklamaná zpěvačka se rozhodla celou věc uvést na pravou míru na svém instagramu, který zatím hackerským útokům odolává. „Moji drazí, každý fanoušek si jistě všiml a pochopil, že to nejsem já, kdo publikuje příspěvky na facebookové stránce Ewy Farné. Prosím fanoušky i média o nešíření materiálů zveřejněných bez mého vědomí, informovala na instagramu veřejnost zoufalá zpěvačka. 

Zároveň upozornila, že celou situaci rozhodně nenechá jen tak a že vyhledala pomoc právníků. „Budu vás informovat tady na instagramu, až se mi účet vrátí. Hacker bude trestně stíhaný, dodala naštvaná Farna, která nedokáže pochopit, proč někdo něco takového dělá. 

Ewa má obrovskou fanouškovskou základnu, která se chopila příležitosti zpěvačce pomoct a na oficiálním fanklubu o útoku informovali další, nicnetušící fanoušky. „POZOR!!! Ewin oficiální veřejný facebookový profil se stal terčem útoku hackerů. Žádné příspěvky a statusy z posledních hodin nepřidala Ewa, nýbrž hacker. Pokud můžete, zkuste příspěvky nahlásit a pomoci tak zastavit hackery a získat Ewě přístup na svůj profil.

Mobilizování sil fanoušků, zdá se, pomohlo, protože Ewin oficiální profil na facebooku zmizel. Zda se vrátí, i se všemi 750 tisíci fanoušky, zatím není jisté. „V tuto chvíli můj účet zmizel díky zásahu fanoušků po ohlašování falešných příspěvků, o které jsem vás prosila na svých instastories. Děkuji za tak rychlou a ohromnou reakci. Budu vás informovat, co dál, poděkovala vděčně Ewa

Není to ovšem poprvé, co se Farna stala obětí kyberútoku. Je to jen pár týdnů, co se někdo pod jejím jménem vydával na instagramu a lákal z lidí peníze pod záminkou operace nemocného novorozeněte. 

„Pozor na podvodníky! Tady si slečna dopisovala (myslí si), že se mnou... Pak začalo vymáhání peněz, skryté za operaci novorozeněte. Je to nechutné, za hranou drzosti i legálního jednání, rozčilovala se před měsícem zpěvačka

VIDEO: Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
105 fotografií