Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ztracená školačka Nora (†15) umírala ve strašných bolestech: Praskla jí střeva!

Autor: ČTK, shp - 
15. srpna 2019
10:09

Konec pohřešované školačky Nory Quoirinové (†15) byl děsivý. Britská dívka, která se ztratila v malajsijské džungli, byla pohřešovaná 10 dní poté, co záhadně zmizela. Pátralo po ní přes tři sta lidí, než bylo nalezeno její nahé tělo u vodopádu. Pitva odhalila, že školačka zemřela bolestivou smrtí na vnitřní krvácení. Ze stresu a hladovění jí praskla střeva. Než si ji našla smrt, trpěla v džungli týden.

Lékaři stanovili příčinu smrti patnáctileté dívky ztracené v Malajsii. Agentura Reuters uvedla s odvoláním na malajsijské úřady, že Nora zemřela v důsledku vnitřního krvácení způsobeného nejspíš hladověním a stresem. Daily Mail přinesl detailnější zprávy o tom, že dívce praskla střeva. Chudák holka tak umírala v nesnesitelných bolestech.

Podle tamní policie na sobě Nora neměla žádné stopy, které by naznačovaly, že v její smrti má prsty někdo další. O tom původně spekulovala její rodina. Tvrdila, že dívka trpící mentálním i fyzickým postižením, nemohla zmizet bez cizího zavinění. Za informace vedoucí k nalezení dívky původně nabízela v přepočtu 275 tisíc korun.

V džungli přežila týden

Pitva odhalila, že mentálně postižená školačka byla naživu v džungli celý týden. „Nebyly nalezeny žádné důkazy toho, že by byla znásilněna. Rovněž zatím nic nenasvědčuje tomu, že by šlo o únos,“ dodala malajsijská policie. Podle malajsijského policejního velitele byla Nora mrtvá dva nebo tři dny, když bylo její tělo objeveno. 

Ostatky se nacházely vedle potoka, asi 2 kilometry od ekologického resortu ve vnitrozemí jižní Malajsie, kde byla dívka 4. srpna naposledy spatřena. Policie má za to, že utekla oknem z chaty, ve které spolu s rodinou trávila dovolenou. Rodiče po zmizení ale oznámili, že dívka není samostatná, sama by se nikam nezatoulala a že byla zřejmě unesena. Vyrojila se spousta konspiračních teorií o tom, co by za zmizením dívenky mohlo stát. 

Vzkaz od rodiny

„Chceme poděkovat místním lidem i těm z daleka za jejich podporu a modlitby. Nora svedla lidi dohromady, zvláště ty z Francie, Irska, Británie a Malajsie, které spojila láska a podpora zaslaná jí a její rodině,“ poděkovali rodiče lidem, kteří pátrali i kteří jí vyjadřovali podporu.

janamala ( 17. srpna 2019 13:40 )

No a ty ani nemusíš nahazovat fotku a už podle jedný věty je jasný, že jsi mega retard.

inabtal ( 16. srpna 2019 14:47 )

SpFli︆ng︆︆.com - Dоspělý prоjekt prо mužе nаjít dívku!

y1xcvbnm ( 16. srpna 2019 05:50 )

jak prasknou prázdná střeva????

tomlk007 ( 15. srpna 2019 22:04 )

Taky se chystám na dovču za Hranice,pojedu do Lipníka

hasickajana ( 15. srpna 2019 20:26 )

přijde mi, že se jí rodiče potřebovali zbavit, ať už z finančních či osobních důvodů... proč by ji jinak tahali do takových končin...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání