Film slavného režiséra s Bradem Pittem (55) a Leonardem DiCapriem (44) Tenkrát v Hollywoodu nalákal na premiéru například Jiřího Macháčka (53), Lucii Zedníčkovou (50), která s sebou vzala i dceru Amélii, Jakuba Koháka (44) či Michala Dvořáka (53) z Lucie s chotí DJ Luccou, tedy Lucií Dvořákovou (41). 

Velkým překvapením byla ale přítomnost bývalé první dámy Dagmar Havlové. Ta dorazila s kamarádkou a hlavně v dobré náladě. „Tento režisér a herci jsou zárukou kvality, tak jsem se musela přijít podívat na předposlední film Quentina Tarantina," narážela pro Blesk.cz na slib režiséra například snímku Kill Bill, že natočí pouze 10 filmů v životě. Tenkrát v Hollywoodu je devátý film v pořadí. 

Herečka podle svých slov nemiluje vedra, ale léto si prý i tak užívá. „Jezdím na výlety s pejskama," přiznala primáckému TopStaru. „Já ráda cestuju po památkách. Chtěla bych se ještě vypravit po stopách Eleonory Acwitánské, kterou teď hraju ve hře Lev v zimě ve Vinohradském divadle. A chtěla bych se podívat na hrob Máří Magdalény, ale to všechno až na podzim, až nebudou vedra," objasnila.

Zajisté si také užívá, že se jednou za čas těší dobrému zdraví. V minulosti si už zranění „užila" až dost. Naposledy ji loni trápilo koleno a musela na operaci. „Já si každý rok zjara něco zlomím, ale to mám odmalička. Já jsem to počítala. Já jsem měla odmala 22 zlomenin," vysvětlovala dokonce pro TopStar Havlová.

Objasnila také důvod častých zranění. „To jsem si zapříčinila, když jsem nosila nemocného manžela do schodů, když byl nemocný několik let. A jednak v mnoha hrách padám na kolena a nevzala jsem si chrániče, takže to mám i z jeviště." Ale přesto se snaží být pozitivní. „Tak nemůžu si stěžovat. Trochu mě zlobí oči, ale to je už také v pořádku. Tak přijímám stáří, jak to jde. Tak jak to přichází. Přijímám to s pokorou a úctou. Všechno je, jak má být," dodala vdova po prezidentovi Václavu Havlovi (†75).

VIDEO: Dagmar Havlová po letech ve filmu! Jakou roli si vybrala?

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová po letech ve filmu! Jakou roli si vybrala? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
72 fotografií