„První okamžiky nebyly jednoduchý, chyběla a chybí mi moje holka, lidi, který mám rád,“ přiznal v rozhovoru pro Extra.cz Tomáš Řepka a prozradil, že jeho spoluvězni mají pro zařízení na Borech v Plzni zvláštní přezdívku. „Někdo tady tomu říká (Republika) Kongo. Každej ať si za tím představí, co chce.“

On sám už ostatně pocítil, že to tu není procházka v růžové zahradě. „Nalhávat nikomu nic nebudu. Prožil jsem tady těžké chvíle i chvíle beznaděje. Beru to jako zúčtování s minulostí, jak už jsem mnohokrát řekl. A tak to taky bude,“ řekl rozhodně někdejší fotbalový bouřlivák. Nic z toho si ale nepřipouští k tělu.

„Beru život tak, jak je. Už jsem jednou řekl, že některý by mě rádi viděli na kolenou, ale to se jim nepodaří. Nikdy jsem neuhýbal a nebudu na tom nic měnit ani tady. Měl jsem různý představy i obavy, žádný z nich se ale nenaplnily, je to tady vlastně spíš lepší, než jsem čekal,“ doplnil muž odsouzený za zveřejnění falešných pornoinzerátů ve snaze očernit exmanželku Vlaďku Erbovou (38) a též za zpronevěru (prodej auta, které mu nepatřilo) a neplacení alimentů.

Už se naučil tu trochu fungovat. „Postupně jsem si ale zvykl na život, kde platí úplně jiný pravidla než venku,“ uvedl s tím, že chystá další knížku právě o zážitcích z vězení. Kromě toho také odmítl informace o tom, že by na něj při nástupu někdo cosi pokřikoval.

Vzhledem k tomu, že mu soud po odpracování veřejně prospěšných prací zkrátil o 293 dní trest, může požádat o podmínečné propuštění již v listopadu. Do té doby si čas zkracuje podle svých slov hlavně prací a kromě toho i cvičí. „Hraju i fotbal, když je možnost. Cvičím se svojí vahou tak, jak jsem byl kdysi zvyklý i z individuálních tréninků v zahraničí. Klukům dokonce některý tréninky i plánuju a dávám jim do těla. Některý se bojí, že mi naběhne žíla, ale blikance tu nemám. Zatím,“ vtipkoval.

Je připraven, že do té doby to tady zvládne bez problémů. „Zlomila by mě jenom zrada od mých nejbližších venku. Na ty se ale můžu spolehnout stoprocentně. Hodně lidí tady ale tuhle jistotu nemá,“ dodal pro Extra.cz a jistě narážel i na svou partnerku Kateřinu Kristelovou (39), v níž má velkou oporu. 

VIDEO: Takhle mluvil Tomáš Řepka před nástupem do vězení: O rodině a Kristelové

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka před nástupem do vězení: O rodině a Kristelové FTV Prima

Fotogalerie
81 fotografií