Je to sice už nějaký ten pátek, co mladičká zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková zazářila v hudební show Tvoje tvář má známý hlas, na účinkování v tomto populárním pořadu ale zcela zjevně stále vzpomíná. Na instagramu totiž sdílela selfie z natáčení, kdy s černou parukou, výrazným make-upem a piercingem v nose představovala zpěvačku Jessie J, jejíž písničku Price Tag poté zapěla před početným publikem.

„Jo, ta černá mě teda dost bavila. Zvlášť když mi na to někdo včera řekl, po tom, co jsem mu ukázala tyhle dvě fotky, že mě spíš poznal v těch černých vlasech než v mých blond,“ baví se půvabná světlovláska. Přestože jako blondýnka jde kvůli výrazným očím do podoby svého otce, známého saxofonisty Felixe Slováčka (76), s tmavým mikádem náhle vypadá jako kopie své maminky Dagmar Patrasové!

Snad až na úplné výjimky se všichni její fanoušci shodují, že jí tato barva sluší mnohem více než princeznovské blond lokýnky. „Celá Xenie… Krásná jako vaše maminka zamlada,“ rozplývají se nad snímkem. Je to snad Aniččina reakce na válku, která se mezi jejími rodiči rozpoutala? Zatímco známý hudebník o své manželce veřejně prohlašuje, že je nesvéprávná, herečka mu to vrací stejnou mincí - nechala se slyšet, že se u Slováčka začíná projevovat počínající stařecká demence, což má prý i lékařsky potvrzené…

VIDEO: Anna Slováčková na party připomínala Dádu! Vypadala jako princezna!

Video
Video se připravuje ...

Anna Slováčková na party připomínala Dádu! Vypadala jako princezna! Thomas Kruchina

Fotogalerie
45 fotografií