Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Motorkáře Šimona (27) v Chorvatsku srazil opilec: Zlámal bych mu všechny kosti, zuří

Autor: yks - 
14. srpna 2019
10:23

„Nemusel jsem tu být,“ napsal slovenské policii motorkář Šimon (27), do kterého cestou do Chorvatska narazil opilý a zdrogovaný šofér. Svou zprávu poslal z nemocnice v Zadaru, kde se po těžké nehodě vzpamatovává.

„Šimon málem zemřel na cestě do Chorvatska, tohle je jeho silný vzkaz,“ uvedla slovenská policie ve středu na svém facebooku. Cituje obsáhlou zprávu, kterou jí poslal mladý motorkář. Ten podle vlastních slov málem zemřel poté, co do něj a do jeho kamaráda narazil opilý řidič. Podle jeho slov byl navíc pod vlivem drog.

„Mám naježděno mnoho kilometrů, zažil jsem už velmi hodně různých situací na cestách,“ píše Šimon z nemocnice, kde bojoval o život. „Ale aby sedl někdo za volant ožralý a zdrogovaný s 1,5 promile, a ani nezabrzdí před kolonou, ve které jsme se náhle ocitli, a rovnou to napálí do nás s kamarádem, “ pokračuje rozčilený motorkář, „za to bych uměl dané osobě zlámat všechny kosti v těle!“

Fotografie z místa srážky svědčí o síle nárazu, který Šimona poslal do nemocnice. Mladý motorkář ztratil mnoho krve  a musel okamžitě podstoupit operaci. „Kdyby nás trefil jinak, nemuseli jsme tu být, ale díky Bohu, jsme tu, “ píše o sobě i o svém kamarádovi. 

Šimon také děkuje slovenské policii v Chorvatsku, která mu pomohla vyřídit potřebné formality. Také varuje řidiče, aby si nesedali za volant opilí. „Všechno je v daném momentu frajeřina, ale stačí chvíle a následky mohou být fatální,“ dodává varovně.

offline ( 14. srpna 2019 13:48 )

I kdyby jezdil desetkrát slušně, jakože většina nejezdí, motorka dělá takový randál, že je s podivem, že to není ještě zakázané. Obecně - slušný člověk by uvědomil, že v každém případě obtěžuje hlukem spoustu lidí a už jen z toho důvodu by si motorku nepořídil. Proto je motorkář buď bezohledné hovado, když si to uvědomí a přesto to dělá, nebo tupé hovado, když si to neuvědomí. Jiné označení pro motorkáře nemám. Samozřejmě zfetovaný řidič je taky hovado, o tom žádná.

lanyilala ( 14. srpna 2019 12:03 )

Teda vy jste dva ňoumové!!!

offline ( 14. srpna 2019 11:56 )

Ne, nemusel tam být. Mohl jet autobusem. Bohužel si hned koupí novou motorku a bude otravovat svět nadále.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání