Zpěvačka na sociální síť umístila fotku z letiště a okomentovala ji: „Na otočku do Montrealu. Pro kufry.“ Okamžitě se strhla diskuse, kolik že těch kufrů poveze. „Letím jen pro dva, to zvládnu,“ dodala se smajlíky Vondráčková. Podle webu Expres ji u odbavování doprovázel parkurista Tomáš Zonyga, který má být, alespoň podle anonymního zdroje webu, zpěvaččiným novým milým. Sama Lucie se ale na svém facebooku fanouškům svěřila, že „na letišti potkala známého, takže se cestou nudit nebude.“

Otázkou ovšem je, jestli si Lucie jen nedělala alibi pro případ, že by ji s Tomášem někdo viděl. Podle Expresu totiž Lucie nový vztah přiznat nehodlá. Než odletěla, poskytla dokonce Českému rozhlasu krátký rozhovor, podle kterého zatím hledá lásku marně. „Fajn jsou úspěchy, ale i neúspěchy. Když padnete v životě na hubu, posune vás to dál a ve větším skoku. Třeba si říkáte, že už nemůže být hůř, přijdete na to, že jste silnější, než jste si mysleli. Úspěch vás dokáže někdy naopak obalamutit a uspat, takže stagnujete. A já jdu raději dopředu, proto jsem se naučila přijímat obojí,“ svěřila se ve vysílání ČRo.

Lucie žije se syny v Praze a Tomáš s novou partnerkou, se kterou čekají dítě, momentálně v Brně, protože podepsal smlouvu s klubem Kometa. Ale společný byt si Plekanec se Šafářovou koupili i v Praze. Rozvod s Vondráčkovou ale stále probíhá a stále není jisté, zda ho budou řešit právníci v Kanadě, nebo v Česku.

VIDEO: Plekanec na Trenérovi roku perlil: Musím teď šetřit peníze, smál se.

Video
Video se připravuje ...

Plekanec na Trenérovi roku perlil: Musím teď šetřit peníze, smál se. iSport TV

Fotogalerie
50 fotografií