Zdenka Trvalcová, přestože je rodačkou ze slovenské Žarnovické Huti, se objevila v celé řadě populárních českých muzikálů. Zazářila například v hlavních ženských partech muzikálů Rebelové a Tři mušketýři, objevila se i v důležitých rolích v Angelice nebo Kleopatře. Zpěv však odsouvá na druhou kolej, pokud jde o její rodinu. Ta se totiž přesně před týdnem rozšířila o dalšího člena – půvabná plavovláska totiž porodila syna.

K dvouletému Šimonovi tak přibyl mladší bratříček, jehož jméno je patrně vtipným odkazem na jméno prvorozeného. Vždyť kdo by si nepamatoval ztřeštěnou italskou komedii o dvou podvodníčcích, co jedou na Riviéru? „Už skoro týden je tu s námi Matouš,“ svěřila se na sociální síti novopečená maminka Trvalcová, která se do posledních chvil snažila vystupovat se svou kapelou Voila, a připojila rozkošnou fotku spícího miminka.

Snímek maličkého Matouše během pár hodin získal několik stovek lajků a rovněž pod ním nechybí celá řada gratulací – nejenom od jejích přátel a příznivců, ale i od kolegů z umělecké branže. „Ať žije, cvalík!“ napsala jí například zpěvačka a tanečnice Lucia Šoralová (42). „Gratuluju! A vítám dalšího Matouše. Ať je zdravý a šťastný,“ přidala se k ní zpěvačka Monika Absolonová (42), jejíž syn nese stejné jméno. „Zdeničko, gratulujuuu, buďte zdraví a šťastní,“ přidal se i Jan Révai (45).

VIDEO: Muzikál Kleopatra předvedl nové kostýmy.

Video
Video se připravuje ...

Muzikál Kleopatra předvedl nové kostýmy. 

Fotogalerie
15 fotografií