Krásná Zuzana Belohorcová si na život za velkou louží už natolik zvykla, že si nedovede představit návrat do rodné vlasti nebo do Česka, kde s manželem Vlastou Hájkem žila. I přesto, že ona sama se prý nikdy Američankou nestane, touží po získání zelené karty, aby se tam mohla s rodinou konečně natrvalo usadit. 

Před deseti lety se sexbomba a její manžel rozhodli odstěhovat z Česka na Floridu, kde nyní žijí v luxusním mrakodrapu jen pár kroků od pláže. Daří se jim i pracovně, nedávno si koupili penzion, který pronajímají turistům. A jejich dvě děti Salma (9) a Nevio (5) mezi sebou mluví anglicky a život mimo USA si už ani neumí představit. 

„Nevko je americký občan, má americký pas a Salma má český i slovenský pas. Po narození Salmy, hned po šestinedělí, jsme se přestěhovali do Ameriky. Salminka je tedy též určitým způsobem Američanka. Já jsem papírově stále Slovenka, prozradila v rozhovoru pro Nový Čas sympatická blondýnka.

V Americe žije v současné době na obchodní vízum, které má ovšem omezenou platnost. „Američané z nás nikdy nebudou, to je logické, ale zelená karta by nás opravňovala být v Americe bez omezení. Teď máme byznys víza, která jsou na pět let, a já jako Slovenka si musím to vízum prodlužovat každé dva roky. Zelená karta by nás potěšila, ale když nebude, budeme si stále prodlužovat ta víza. Podmínky na zelenou kartu splňujeme, ale není to jednoduché, protože se neuděluje každému, dodala Belohorcová, která se ovšem do rodné vlasti i do Česka ráda každé léto podívá, život už by si tady ale pravděpodobně představit nedokázala. 

Vnadná slovenská kráska si na životě v Miami pochvaluje samotný životní styl, který je hodně o sportu. „Je potřeba stále sportovat. Tam je takový miamský lifestyle, kde každý sportuje, bez rozdílu věku a pohlaví a člověka to nakopává, aby na sobě pracoval, uzavřela moderátorka v rozhovoru pro Nový Čas.

VIDEO: Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel.

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
103 fotografií