Báře se přezdívalo královna sushi, protože spolu s japonským kolegou vyráběli sushi a formou cateringu je nabízeli na nejrůznějších akcích. Tři roky bojovala se zákeřnou rakovinou a detailně o léčbě psala na svém blogu. Bohužel zákeřné nemoci podlehla.

Naše milovaná Barunka odešla čtyři minuty před půlnocí 11. srpna, obklopena rodinou a zaopatřena poslední svátostí, z tohoto světa. Světlo věčné ať jí svítí a ať odpočívá v pokoji,“ informoval o posledních chvílích inspirativní ženy na sociální síti její partner Vilém.

Báru velmi dobře znal starosta Řeporyjí Pavel Novotný. "Bára Rektorová byla moje dětská láska, kamarádka a strašně hodná, statečná holka. Viléme Rubeši, děkuju, žes byl celou tu dobu přesně tam, kde jsi měl být. Je mi to moc líto. Odpočívej v pokoji, Barunko," napsal na sociální síť Pavel. A přítel Báry Vilém, který s ní byl do posledního dechu, zareagoval. "Sám bych to nikdy nezvládl. Hlavní dík patří rodině. Díky milující péči jejích rodičů a sestry Natálie Hrozinková jsme to nakonec nějak dokázali..."

"Podepisuju. Je mi to moc líto. Nejúžasnější dvojka, jakou jsem kdy poznal. Upřímnou soustrast všem blízkým," připojil se s kondolencí muzikant a frontman kapely Šlapeto Radan Dolejš. S kondolencí přispěchal mimo jiné i bývalý šéf vlády Mirek Topolánek.

"Ach bože můj, upřímnou soustrast," napsala operní pěvkyně Dagmar Pecková. "Ach ne, ach ne ach ne...... to je bolest. Upřímnou soustrast," smutní spisovatelka Natálie Kocábová a kondolenci přidala i kuchařka Dita Pecháčková.

"Včera pár minut před půlnocí si Bůh povolal do nebe úžasnou Sushiqueen Barunku Rektorovou, skvělou holku a maminku dvou dětí. Zaopatřena svátostmi, s modlitbami mnohých, doprovázena statečnými rodiči a Vilém Rubeš, nyní už je obejmuta Láskou a věčným klidem. In paradisum deducant te Angeli!" poslal vzkaz režisér Jiří Strach.

VIDEO: Frontman kapely Šlapeto Radan Dolejš: Zhubl 42 kilo kvůli cukrovce!

Video
Video se připravuje ...

Frontman kapely Šlapeto Radan Dolejš: Zhubl 42 kilo kvůli cukrovce! Zuzana Bubílková, Jan Jedlička, Lukáš Červený

Fotogalerie
13 fotografií