Svůj komediální talent a zpěv předvedla Zuzana Norisová ve snímku Filipa Renče Rebelové a posléze v primáckém seriálu Přešlapy. Herečka se před lety přestěhovala s partnerem Ondřejem Kovalem a dcerou Júlinkou (6) na Slovensko a žijí v domku nedaleko Bratislavy.

To neustálé ježdění je velmi náročné. O prázdninách mě rodina doprovází, protože mám v Praze pronajatý apartmán, ale od září to skončí, protože jde malá do první třídy a už teď je mi smutno, že nebudu víc s nimi. Ale to se nedá nic dělat. Jakmile budu mít trochu volno, pojedu za nimi, rodina je pro mě všechno, svěřila se Blesk.cz Zuzana.

A přitom to byla dcera, kdo Zuzku do soutěže tlačil. Dcera mi jen řekla – maminko, určitě do toho jdi! Musíš do toho výtahu, já to chci vidět. Velmi se těší. Spoustu řad jsme sledovaly spolu, měla jsem v nich mnoho známých, například kamarádku Mišku Badinkovou,“ prozradila Norisová, která už před 11 lety tančila ve StarDance.

Norisová není jediný zástupce ze Slovenska, který přijal nabídku do show. O přízeň diváků bude také bojovat herec Ján Jackuliak, který se narodil v Košicích.

VIDEO: Zuzana Norisová o Tváři

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Norisová o Tváři Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
19 fotografií