Na středeční tiskové konferenci televize Nova, ve které se představilo podzimní vysílací schéma, nechyběla ani herečka Jaroslava Bobková-Stránská, která na televizních obrazovkách zazářila v seriálu Policie Modrava. Jeden z nejúspěšnějších seriálů se na podzim vrátí s osmi novými díly, a herečka si tak znovu zopakuje svou roli policistky Lucie. 

„Jsem napnutá jak kšandy. Moc se těším a myslím, že i diváci. U mé role dojde k určitému posunu, ale zatím nemůžu prozradit, o co se jedná, popsala Blesku sympatická herečka novou řadu oblíbeného krimi seriálu. 

Během večera byla Stránská ve velmi dobré náladě a přítomným fotografům dokonce ochotně zapózovala u tyče, kde se pokoušela o žhavý taneček. Místo sexy pohybů ale přepadl herečku smích a stud. „To byla jenom taková sranda. Oni tam všichni stojí jako panáci, když se fotí, nahodí úsměv a je to všechno stejné, tak jsem to chtěla trošku ozvláštnit, smála se rozdováděná herečka, která dorazila ve slušivém pruhovaném overalu, v němž by jí padesát rozhodně nikdo netipoval. 

S kadeřnicí Jitkou z Discopříběhu se život vůbec nemazlil. Mezi natáčením prvního a druhého dílu jí totiž na slabé srdíčko zemřela dcera Janička a během dalšího roku a půl ji pak opustila maminka, tatínek i bratr. O miminko se pak mnohokrát pokoušela znovu, ale nepodařilo se. 

VIDEO: Decibely lásky: Poprvé spolu před kamerou otec a syn Hrušínští!

Video
Video se připravuje ...

Decibely lásky: Poprvé spolu před kamerou otec a syn Hrušínští! youtube.com

Fotogalerie
88 fotografií