Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Řidička zastavila na dálnici v levém pruhu, druhá ji smetla: Můžou za to obě, rozhodla policie

Autor: VaB - 
7. srpna 2019
23:02

Na dálnici D11 došlo v červenci k nehodě dvou osobních aut. Jedna z řidiček zastavila v levém pruhu, jelikož nestihla sjet z dálnice, a zezadu do ní napálila jiná řidička. Policie zjistila, že chybovaly obě řidičky. Při nehodě došlo ke zranění dvou osob a dítěte. Ženám nyní hrozí vysoká pokuta a zákaz řízení.

Nepochopitelné jednání jedné z řidiček skončilo na dálnici D11 nehodou. Řidička černého osobního auta zastavila v levém jízdním pruhu před sjezdem u obce Chýšť, na který nestihla odbočit. Zezadu to do ní napálila ve vysoké rychlosti druhá žena. Podle policie chybovaly obě.

Řidička černého Renaultu Clio podle vyšetřovatelů náhle zastavila v levém jízdním pruhu dálnice, kde je to zákonem zakázáno. „Řidička Škody Octavia jedoucí v levém jízdním pruhu nepřizpůsobila rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla a jiným okolnostem, aby byla schopna zastavit auto na vzdálenost, na kterou má rozhled, a zezadu narazila do Renaultu,“ popsala policejní mluvčí Magdaléna Vlčková serveru Novinky.cz

Při nehodě se zranilo jedno dítě a dvě osoby. Trest může ovlivnit také rozsah zranění zúčastněných. Pokud správní orgán uzná zavinění nehody se zraněním, může uložit pokuty až do výše padesáti tisíc korun a zákaz řízení až na dva roky! Pokud správní orgán takto neučiní, hrozí ženám pokuta až 2500 korun. 

mopsamanda ( 8. srpna 2019 00:44 )

Já tedy nevím, ale pokud ta první blbka zastavila v levém pruhu, tak hlavní viník je ona, a né ta co do ní narazila. Ono v tom levém pruhu na přehledném úseku by člověk moc takovou tupost nečekal. Kvůli blbosti jiných zaplatit vysokou pokutu a ještě nemoci řídit.

villon ( 7. srpna 2019 23:22 )

Ženský za volantem jsou mimořádně bezohledný, tohle je klasickej příklad - nestihla vyjet tak na fleku zabrzdí v levym pruhu. To hlava nebere, jakobi pani byla na tý dálnici sama. Snad ji seberou papíry na auťák doživotně a udělá si papír na plotnu a bude ohrožovat jen svoje strávníky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání