Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Souboj dekoltů českých celebrit: Která měla nejhlubší a která nejplnější?

/
  • Souboj sexy výstřihů: Je to o prsa!
    7. srpna 2019 ● 18:21

    Chlapecká kapela Botox křtila svůj nový klip, a mnohé pozvané dámy se na této akci předháněly ve velikosti výstřihu. Která z přítomných celebrit ale předvedla nejlepší dekolt? Bylo to, jak se říká, o prsa, ale posouzení necháme na vás…

  • 1.

    Aneta Krejčíková

    Herečka Aneta Krejčíková (28) všem názorně předvedla, že i když je nyní maminkou na plný úvazek (v září loňského roku porodila syna Bena), mateřství jejím půvabům nijak neubralo. Spíše naopak! Pod pruhovaným sáčkem totiž předvedla téměř celé své krajkované spodní prádlo, které odhalovalo velkou část jejího poprsí, a byl to rozhodně pohled pro bohy. Hvězdu seriálu Ulice navíc zdobil kromě rudé rtěnky také široký úsměv.

    Aneta Krejčíková
    Autor: Profimedia

  • 2.

    Eva Decastelo

    Nepřehlédnutelný dekolt patřil také moderátorce Evě Decastelo (40). Její ňadra napěchovaná v úzkých růžových šatech k sobě jako magnet přitahovala zraky všech pánů (i dam) okolo. O tom, že i se čtyřmi křížky na krku má manželka Reného Decastela (46) a matka dvou dětí stále výstavní figuru, jsme vás ostatně informovali o víkendu. Na nových snímcích do kalendáře výrobce motorek se kráska nestyděla ani sundat podprsenku a pózovat na čtyřkolce.

    Eva Decastelo
    Autor: Profimedia

  • 3.

    Lucie Borhyová

    Vždy usměvavá televizní moderátorka Lucie Borhyová (41) dokázala, že se na špici popularity drží neuvěřitelných dvacet let zcela po právu. V bílých šatech s pleteným vrškem, které naprosto dokonale kontrastovaly s její dohněda opálenou kůží, dala pěkně vyniknout svým ňadrům. A i když měla krásně nalíčené oči a nekonečně dlouhé řasy, takže vypadala trochu jako mrkací panenka, jsme si naprosto jistí, že se jí do tváře dokázal dívat jenom málokdo…

    Lucie Borhyová
    Autor: Profimedia

  • 4.

    Malvína Pachlová

    Plavovlasá herečka Malvína Pachlová (28), kterou si v seriálu Ulice každý okamžitě vybaví jako jednu ze stálic (ztvárňuje zde barmanku Šárku), se sice může pochlubit ňadry velikosti pět, tentokráte je však skryla za volný střih halenky odhalující sice ramena, ne však prsa. To bylo pro všechny přítomné jistě obrovské zklamání. Dcera herečky Jiřiny Pachlové (66) a tělocvikáře Petra Pachla se však stejně musela potýkat s upřenými pohledy na svůj hrudník: Zdobil jí ho totiž zajímavý náhrdelník.

    Malvína Pachlová
    Autor: CNC_Daniel Černovský

  • 5.

    Eva Burešová

    A jako bonus půvabná herečka a zpěvačka Eva Burešová (26), co se rozhodla jít naprosto proti proudu a došla v tričku s dlouhými rukávy a naprosto bez výstřihu. Vzhledem ke „crop“ střihu však dala všem na odiv své naprosto ploché bříško jako vytesané ze žuly. Představitelka rázné zdravotní sestřičky Petry ze seriálu Modrý kód rozhodně nevypadá na to, že je už maminkou malého Nathaniela (2).

    Eva Burešová
    Autor: CNC_Daniel Černovský

  • 6.

    ...a další

    Na další fotky z onoho křtu se můžete podívat do naší galerie...

    Fotogalerie
    19 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Taurus70: Jestli tato stvoreni jsou povazovana za celebrity tak nam pomaheh Pan Buh😵😵😵

(07. 08. 2019 19:27)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy